Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Cluj-Napoca vrea 20 de automate pentru bilete de transport în comun

Primăria Cluj-Napoca este dispusă să cheltuie 400.000 de euro pentru cele 20 de automate de bilete de care are nevoie. Anunțul pus pe site-ul de licitații  este „Achiziționarea de automate stradale pentru eliberare carduri nenominale, încărcare titluri de transport bilete și abonamente electronice pe carduri de transport”. Valoarea estimată pentru această achiziție este de 2.000.000 de lei fără TVA.

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta doar în proporție de 40%. Alte 20 de procente se vor acorda pentru garanția  produselor furnizate. Restul de 40% revin componentei verzi.

Algoritm de calcul pentru selecționarea ofertelor la cele 20 de automate

Autoritatea contractantă va acorda punctaj în funcție de procentul din puterea instalată aferentă produsului care utilizează energie regenerabilă. Soluția de utilizare a energiei regenerabile va fi susținuta prin specificarea în cadrul Propunerii Tehnice a tehnologiilor și materialelor pe care ofertantul le va utiliza și însoțite de documente justificative emise de producător.

Cerințe pentru participare la licitație

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Ofertantul trebuie să demonstreze o experiență similară prin furnizarea de produse similare celor descrise în caietul de sarcini, duse la bun sfârşit, la nivelul ultimilor trei ani. Cerința minimă se va îndeplini din maximum trei contracte însumând cel puțin două milioane de lei fară TVA. Prin produse similare se va înțelege furnizarea de echipamente de taxare pentru sisteme de transport.

Termenul limită este 17 noiembrie 2023, ora 15:00, atât pentru pentru primirea ofertelor, cât și a cererilor de participare. Oferta trebuie să fie valabilă până în 17 martie 2024.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DIMEX 2000 Company e câștigătoarea licitației pentru domeniu schiabil și parc de aventură la Semenic

Articolul următor

Parteneriat între Bihor și Hajdú-Bihar, pentru accesarea fondurilor europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share