Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Supply Chain & Logistics Forum – 27 octombrie 2023

Pe 27 octombrie 2023, BusinessMark organizează la București o nouă ediție a evenimentului „Supply Chain & Logistics Forum”, în cadrul căruia specialiști din domeniu vor discuta despre provocările internaționale cu care se confruntă industria post-pandemie și cum ne putem gestiona eficient situațiile neprevăzute și să ne adaptăm strategiile astfel încât să menținem fluxul de aprovizionare cât mai stabil. În acest mediu social și economic volatil, cum pot lanțurile de aprovizionare și logistice să rămână competitive și eficiente?

Dincolo de aceste provocări, și comportamentul consumatorilor este în continuă schimbare, astfel că este esențial a înțelege noile obiceiuri de consum și să ne adaptăm strategiile de supply chain și logistică pentru a răspunde cerințelor actuale și viitoare ale pieței.

În cadrul ediției din această toamnă vorbim, totodată, despre normele ESG și impactul pe care îl au asupra mediului de business. Cum se aliniază companiile la normele ESG și ce strategii adoptă pentru a promova sustenabilitatea în lanțurile lor de aprovizionare, în contextul în care acestea generează o mare parte din amprenta de carbon?

Discutăm despre toate acestea alături de specialiști din domeniu ce vor aduce perspective valoroase și soluții la problemele actuale și viitoare din supply chain și logistică:

  • Delia Dinu, Chief Operations Officer, Sezamo
  • Emilian Dinică, CEGB Program Lead, PepsiCo CE
  • Andrei Oprea, Manager LogisticaEuropharm Holding
  • Nicoleta Mitu, Logistics manager, Yazaki Romania
  • Laura Simion, CEO Kruhnen Europe Logistik, Vicepreședinte ARILOG
  • Adriana Palasan, Managing Partner, Supply Chain Management Center, Vicepreședinte ARILOG
  • Cosmin Băroiu, General Manager, Mantis România
  • Flavius Creț, Contract Logistic Manager, Ekol Logistics, Vicepreședinte ARILOG

Supply Chain & Logistics Forum 2023” este un eveniment dedicat profesionalilor din domeniul supply chain și logistică și o platformă de învățare, discuție și networking pentru: directorii logistici, managerii supply chain, managerii transport și distribuție, directorii operaționali, directorii generali, directorii financiari, managerii planificare, aprovizionare și depozite, directorii import-export, directorii comerciali și de vânzări.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Premieră SHARE România 2023: Expoziția „Blueprints of Innovation: Showcasing Architecture’s Leading Firms”, o incursiune în arhitectura românească

Articolul următor

Mureș City Logistics, grad de ocupare de 100% după contractul cu EKR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share