Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mureș City Logistics, grad de ocupare de 100% după contractul cu EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics.

EKR, subsidiară a Elektrokontakt GMBH, renumit la nivel internațional, este specializat în sisteme de cablare. Compania are o prezență globală pe patru continente – America, Asia, Africa și Europa. Din 1996, EKR este furnizor de încredere pentru clienții premium din industria auto.

Furnizorul de top pentru sectorul auto a închiriat o suprafață de 14.735 de metri pătrați pentru o perioadă de 10 ani în parcul industrial dezvoltat și deținut de Globalworth și Global Vision.

EKR, unul dintre marii furnizori de cabluri electrice pentru industria auto la nivel mondial, își consolidează operațiunile la Mureș City Logistics. Din aceast punct central, EKR va produce în exclusivitate cablurile electrice pentru divizia de automobile Mercedes.

După semnarea noului contract de închiriere, Mureș City Logistics, parc industrial dezvoltat în parteneriat de Globalworth și Global Vision, este acum ocupat în totalitate.

 „Prin crearea acestui ecosistem de afaceri puternic, Global Vision în parteneriat cu  Globalworth, joacă un rol în dezvoltarea economică locală și regională. Această realizare este posibilă și datorită infrastructurii bune și a forței de muncă calificate disponibile în regiune”, a declarat Sorin Preda, CEO și fondator Global Vision

 „Primirea companiei EKR, o filială a ELEKTROKONTAKT GMBH, renumit la nivel mondial, nu numai că subliniază atractivitatea strategică a parcului, ci validează Târgu Mureș ca centru emergent pentru logistică și industrie ușoară”, a spus Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România / Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Agenția care a facilitat această tranzacție a fost Colliers, un partener de încredere pentru multe proiecte de închiriere din portofoliile Globalworth și Global Vision.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supply Chain & Logistics Forum - 27 octombrie 2023

Articolul următor

Trei companii din Transilvania și Banat la Made Expo Milano

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share