Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei companii din Transilvania și Banat la Made Expo Milano

Ediția 2023 a Made Expo Milano aliniază la standuri cinci companii din România. Evo-Line Windows din Săcălaz, județul Timiș, Metaller Windows din Bistrița și Optimedia Oradea îi au alături pe Barrier Bacău și Termoplast Roman în cadrul târgului, în perioada 15 – 18 noiembrie 2023.

Made Expo Milano este o manifestare care se desfășoară o dată la doi ani. Cel mai important târg italian din domeniul construcțiilor își va aștepta participanții în două săli de expoziție, Involucro și Costruzioni și patru pavilioane. Vor fi întâmpinați cu parteneriate puternice și un calendar bogat de evenimente, cu instrumente și idei pentru comunitățile de afaceri.

Există multe motive pentru a expune și a vizita acest târg: 500 de companii, mărci de prestigiu, o expoziție reprezentativă pentru întreg lanțul de aprovizionare a clădirilor și peste 100 de evenimente, inclusiv conferințe, workshop-uri și expoziții dialoguri despre cele mai actuale subiecte pentru profesioniștii din sector.

Manifestarea va fi împărțită în două expoziții, Envelope și Construction. MADE Expo 2023 va oferi o imagine de ansamblu completă a ultimelor inovații pentru realizarea de clădiri care îndeplinesc cele mai înalte criterii de durabilitate, confort, eficiență energetică, integrare digitală și tehnologică. Accentul va fi pus pe noi procese, noi sisteme și noi materiale capabile să susțină comunitatea de referință în procesul fundamental de transformare a mediului construit, axat pe inovație și sustenabilitate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mureș City Logistics, grad de ocupare de 100% după contractul cu EKR

Articolul următor
Tamara Korpatsch este noua campioană a Transylvania Open WTA 250. Jucătoarea din Germania de 28 de ani a câștigat, la Cluj-Napoca primul ei titlu WTA 250.

Trofeul Transylvania Open pleacă în Germania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share