Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Microsoft Azure Open AI, integrat de Banca Transilvania

Printr-o colaborare cu Microsoft, Banca Transilvania (BT) Cluj integrează inteligența artificială (AI) în comunicarea online, lansând pe această platformă funcționalitatea AI Search, ce are la bază soluția Azure Open AI Service.

Platforma online Întreb BT are o funcționalitate nouă, AI Search, care simplifică interacțiunile și crește accesibilitatea la conținutul platformei.

Printr-o colaborare cu Microsoft, Banca Transilvania (BT) Cluj integrează inteligența artificială (AI) în comunicarea online, lansând pe această platformă funcționalitatea AI Search, ce are la bază soluția Azure Open AI Service. Întreb BT este un mediu de informare, educare și ghidare, platformă online concepută ca un motor de căutare cu 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking.

Vizitatorii Întreb BT care caută informații despre produse, servicii și soluții de self-banking primesc, datorită integrarii AI, un răspuns mai cuprinzător la întrebările adresate online deoarece acesta cuprinde toate informațiile de pe Întreb BT despre respectivul subiect.

“Lansarea este la intersecția unor subiecte de interes maxim în banking: educația financiară și tehnologia. Investim susținut în ambele direcții pentru că au legătură cu experiența clienților, incluziunea financiară, dar și cu accesul la informație și la produse.

Este un prim proiect, pe care l-am implementat foarte repede și cu care intrăm în curba de învățare. Vor urma alte proiecte și investiții susținute în această zonă”, a declarat Omer Tetik, Director General al BT.

“BT a arătat dedicare admirabilă privind creșterea responsabilă și susținerea antreprenorilor. Fiind cea mai mare bancă din România, BT știe cât de important este rolul său în  dezvoltării sistemului financiar și a economiei românești.

Utilizarea AI pentru comunicarea online arată interesul BT de a oferi clienților cele mai bune servicii posibile. Combinația dintre instruire financiară și tehnologie este un domeniu promițător. Ne bucurăm să vedem că banca alocă în ambele resurse semnificative”, afirmă Bogdan Putinică, Country Manager al Microsoft România & Moldova.

În perioada ianuarie – septembrie, pe site-ul Întreb BT au fost realizate 4,5 milioane de vizite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Demo Metal, din nou la Brașov

Articolul următor

Cel mai spectaculos drum din județul Bihor, Drumul Apusenilor a fost finalizat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share