Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prebet Aiud a obținut 11,7 milioane de euro pentru un contract pe doi ani

Compania Prebet Aiud SA a informat investitorii, prin intermediul unui comunicat transmis Bursei de Valori București, că  a semnat un contract de furnizare de produse prefabricate a cărui valoare depășește 10% din cifra de afaceri netă. 

Contractul a intrat în vigoare în 24 octombrie 2023. Cumpărătorul a efectuat plata în avans pentru întreaga cantitate de produse aferentă contractului încheiat pe o durată de doi ani. Valoarea totală a contractului este de 11.700.000 Euro fără TVA.
Prefabricatele contractate vor fi produse și livrate succesiv de emitent, conform clauzelor contractuale și a graficului de livrare agreat de părți, după cum se precizează în comunicat.

Contract Prebet Aiud cu beneficiar necunoscut

„Contractul are ca obiect livrare de produse pentru lucrări pe calea ferată finanțate prin fonduri PNRR. În acest context, aducem la cunoștința investitorilor faptul că într-un contract similar, încheiat tot pentru o durată de 2 (doi) ani, contract a cărui încheiere a fost raportată pe site-ul BVB la data de 11.05.2023, au fost livrate până în prezent, adică într-o perioadă de 6 luni, prefabricate în valoare de aproximativ 10% din valoarea totală a Contractului, având în vedere relația directă dintre graficele de execuție și plăti a lucrărilor pe calea ferată și posibilitatea autorităților române de a îndeplini într-un termen rezonabil condițiile pentru atragerea fondurilor PNRR”, menționează în comunicat Directorul General, Cosmin Poruțiu.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ALIANT anunță parteneriatul cu SHARP Printing Solutions și devine distribuitor oficial, în România, al concernului japonez

Articolul următor

5 mituri despre jocurile de păcănele online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share