Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

5 mituri despre jocurile de păcănele online

Cu dezvoltarea tehnologiei mobile și accesul nelimitat la internet, tot mai mulți amatori de jocuri casino de acest tip și-au orientat atenția spre pacanele online. Ca pentru orice domeniu unde există norocoși și ghinioniști, avem multe speculații, sugestii și mituri.

În cazul în care ai auzit multe despre păcănelele online, dar nu ești încă sigur ce să crezi, îți prezentăm mai jos 5 mituri care îți pot fi de ajutor în a alege sau nu să mergi și tu pe această variantă.

 

Iată care sunt cele 5 mituri despre jocurile de păcănele, care circulă cel mai des printre amatori:

  1. La jocurile de păcănele online poți fi înșelat mai ușor

Această afirmație nu este corectă. Jocurile de cazino care sunt utilizate pe internet sunt realizate de producători certificați din domeniu și funcționează după un algoritm prestabilit. Ele sunt la fel pe orice platformă ai juca. Rata de câștig poate fi influențată de RTP, care, din contră, online este mult mai mare decât cea din sălile de jocuri tradiționale.

  1. Orice joc are un algoritm ce poate fi descoperit dacă joci mai mult

Dacă joci mai mult cunoști mai bine jocul și prinzi experiență. Dar, cu siguranță, algoritmul ce stă în spatele multor jocuri este mult mai complex și sofisticat, pentru a putea fi cunoscut chiar și după o analiză atentă a situațiilor. De multe ori situațiile de câștig sunt mai numeroase în funcție de durata jucată, de mize, de momentul norocos. Însă rezultatele nu sunt ușor de calculat și anticipat.

  1. Jocurile de la anumite firme sunt mai bune pentru câștig

Într-adevăr unele jocuri sunt mult mai populare și mai atractive decât altele. În principal cele care aduc câștiguri mari la un jucător sau sunt cu jackpot pot fi mai atrăgătoare decât altele. Însă, la drept vorbind, jocurile oferă șansele de câștig în funcție de un algoritm presetat din producție și el poate oferi mai multe șanse de câștig celor care sunt mai răbdători și au noroc. O șansă de câștig, poate să pice imediat după primele încercări sau după foarte multe încercări și rotiri.

  1. Un RTP mai mare te poate ajuta să câștigi mai mult

Un RTP mai bun este mereu în avantajul jucătorilor. Însă acest lucru nu garantează, că dacă RTP-ul este mai mare, tu vei câștiga mai mult și sume mai mari de bani. Rezultatul final este greu de anticipat și ține de multe variabile. Jocurile actuale sunt foarte sofisticate și cu algoritmi complecși, ce nu pot fi descifrate așa de ușor.

  1. Ca să câștigi mai mult trebuie să joci mai mult

Nu există nicio legătură directă între a juca mai mult și a câștiga mai mult. Totul este aleatoriu și ține de noroc. Poți juca puțin și câștiga ceva important, fapt dovedit de multe situații de câștig jackpot-uri. Și poți juca mult, doar cu pierderi și un câștig nesemnificativ, care te ține mereu pe minus.

 

Jocurile de noroc sunt doar pentru cei care au peste 18 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prebet Aiud a obținut 11,7 milioane de euro pentru un contract pe doi ani

Articolul următor

TOP 3 trucuri pentru a-ți pune frumusețea naturală în valoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share