Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Classical ME Music Summit Timișoara vine cu a doua ediție

Timișoara găzduiește în acest weekend cea de-a doua ediție a Classical ME Music Summit. Evenimentul își propune să adune cei mai importanți reprezentanți ai muzicii clasice din țară și din străinătate. Acesta se va desfășura între 4-6 noiembrie, la Timișoara Convention Center, și are ca temă „Metodele inovatoare pentru sustenabilitatea industriei muzicii clasice”.

Evenimentul vizează identificarea strategiilor durabile pentru asigurarea continuității muzicii clasice, inclusiv prin crearea unei rețele de muzicieni orientați către dezvoltarea unor competențe și abilități noi în concordanță cu cerințele și evoluția societății, precum și în concordanță cu propriile așteptări.

Programul Classical ME Music Summit Timișoara

Programul summit-ului include concerte, conferințe informative pornind de la teme actuale, susținute de experți în muzică, ateliere și oportunități de networking de la muzicieni și entuziaști ai muzicii.

Printre speakerii acestei ediții se numără: Beat Fehlmann (Managerul Anului în 2022 pentru „Orchestrele Germane” și Managerul Deutsche Staatsphilharmonie Rheinland – Pfalz), László Agoston (Cel mai citit blogger din Ungaria, laureat al titlului „Ambasadorul
Bunăvoinței Nordice” din partea ambasadelor comune ale Danemarcei, Norvegiei, Suediei și Finlandei), Prof. Dr. Daniel Sebastian Scholz (Profesor Specializat în Sănătatea Muzicienilor, Psiholog, Psihoterapeut licențiat în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală,
Muzician – Profesor al Universității de Muzică din Lübeck, Gerald Mertens (Director al Fundației Orchestrelor Germane UNISONO și Redactor-șef al prestigioasei reviste „das Orchester”), Yvan Boudillet (Vicepreședinte la Utopia Music), Adam Jeanes (Senior
Manager, la Arts Council England), Federico Hernández (Director Harrison Parrott), de la care veți putea învăța direct metode prin care putem cu toții să contribuim la crearea unui viitor sustenabil al muzicii clasice.

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la orele 19.00, melomanii sunt așteptați la Arcadia Quartet Concert, cu tarif unic de 50 RON. Participanții la Classical ME Music Summit, care primesc confirmarea înscrierii până în ziua evenimentului, au gratuitate la concert.

Duminică, 5 noiembrie, între orele 12:00 – 13:00 va avea loc masa rotundă cu teme Exploring Challenges and Opportunities in International Classical Music Festivals, cu participarea Cristinei Uruc, a lui Dragoș Cantea și Gabriel Bebeșelea.

Luni, 6 noiembrie, orele 14:00 – 15:30 este momentul mesei rotunde Challenges and Opportunities for Sustainable Classical
Orchestras&quot susținute de Ovidiu Andriș, Silvia Sbârciu, Levente György, Laurențiu Muntean.

Proiectul este organizat de Asociația Tribul Artistic și face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fondul Proprietatea a vândut ultimele acțiuni Enel SA deținute

Articolul următor

Aerogara clujeană a găzduit un exercițiu de urgență cu 800 de oameni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share