Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai mult decât o clădire de birouri, o echipă unită!

Ca urmare a investițiilor și dezvoltării continue care fac parte din dorința companiei de a răspunde celor mai severe așteptări ale angajaților, clienților și partenerilor săi, Panduit European Solutions a Inaugurat azi, la Arad, o nouă clădire de birouri construită de CTP.

La eveniment au fost prezenți toți cei peste 350 angajați ai Panduit, alături de managementul local și EMEA, CTP și oficialitățile locale.

Cu ocazia evenimentului de tăiere a panglicii a noi clădiri, reprezentanții Panduit au oferit informații despre strategia de dezvoltare a companiei și despre cele mai notabile rezultate din ultimii 10 ani.

Este o bucurie să ne aflăm astăzi aici pentru a marca o etapă în evoluția Panduit Romania, prin inaugurarea noii clădiri de birouri si reunirea echipei în aceeași locație. De la înființarea noastră în anul 2009, am crescut, am învățat și am evoluat împreună. Clădirea pe care o inaugurăm astăzi nu este doar un spațiu de lucru; ea este un simbol al continuității și dezvoltării Panduit în Arad.  Pe lângă acest nou spațiu de birouri, în care își vor desfășura activitatea departamentele: IT, Pricing, Customer experience, Marketing și Administrativ, am crescut spațiul de depozitare printr-o extindere de 800 mp a magaziei și am adus îmbunătățiri clădirii de producție tocmai din dorința de a oferi tuturor angajaților noștri un spațiu de lucru cât mai curat și civilizat. Folosesc această oportunitate pentru a mulțumi atât partenerilor noștri de la CTP cât și colegilor care au coordonat această transformare. Cu bucurie vă anunț că am demarat implementarea unui proces de producție pentru un produs nou pentru locația noastră, constând în fațete din oțel inoxidabil. Legat de acest nou proces, pentru anul următor avem un plan de investiții de aproximativ 1 mil dolari”, ne spune Bogdan Vodă, Plant Manager, Panduit România.

Compania Panduit este poziționată ca lider în soluții electrice și pentru rețele la nivel mondial, fiind percepută de clienți ca un dezvoltator inovativ de produse și soluții, având sprijinul  celor mai bune servicii din cadrul industriei. Piețe deservite: Spitale, Mentenanță Industrială/ Operațiuni/ Reparaţii, Producători Echipamente Originale, Petrol şi gaze, Transporturi, Educație, Întreprindere, Finanţe, Guvern, Sănătate și Energie Regenerabilă.

„Pe lângă oportunitățile și investițiile în capacitățile de producție și consolidarea echipelor suport pentru regiune, Panduit are planuri ambițioase de a dezvolta piața de desfacere din România pentru întreg portofoliul nostru de produse și servicii, astfel strategiile și investițiile sunt direcționate și în această zonă. Dorim să dezvoltăm parteneriate solide și de durată cu distribuitorii noștri din România pentru a deservi cât mai mulți clienți finali din segmentele de piață vizate: Centre de date, proiecte comerciale și clădiri de birouri, clienți industriali. Investim în echipele comerciale și de marketing pentru a oferi o experiență de clasa mondială clienților și partenerilor noștri.” declară Cosmin Berariu, SR. Business Manager, Panduit EMEA

 

https://www.panduit.com/emea/en/about/company-profile.html

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Joy Retail Parc deschide un strip mall la Baia Sprie

Articolul următor
NGI Forum 2023, un eveniment flagship al Comisiei Europene care dezbate viitorul Internetului în Europa, organizat de inițiativa Next Generation Internet, va avea loc pe 15-16 noiembrie, în Bruxelles și online, reunind inovatori, factori de decizie, cercetători, lideri din industrie și utilizatori deopotrivă, cu focus pe conceptul revoluțional „Digital Commons”.

Transformarea digitală a Europei se discută la NGI Forum 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share