Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea Nights Festival 2023

Cu numai 2 zile rămase până la debutul primei ediții, Oradea Nights Festival se pregătește pentru 2 zile de distracție continuă, dedicate elevilor și studenților din Oradea.

ON Festival aduce pe scenă, în perioada 3-4 noiembrie,  nu mai puțin de 17 artiști talentați, promițând o diversitate muzicală de excepție, de la pop la trap, hip-hop și EDM. Printre numele sonore care vor încânta publicul se numără Puya, Alina Eremia, Killa Fonic, Rava, IDK, Șatra B.E.N.Z și Emaa. Evenimentul va fi completat de artiști precum Specii, FC DNB, EXOB B2B Tulvan, Magui B2B Apli, Partydul Kiss FM, Alex Super Beats, Naty Loves Monday, Fraţii Jdieri și Dinsubsol, pentru a oferi o experiență muzicală memorabilă.

Activități

Pe lângă concertele captivante, participanții se vor putea bucura de o serie de activități urbane, de la jocuri arcade și gaming, la zone de relaxare și colțuri foto Instagram. O atracție deosebită a festivalului o reprezintă expoziția de pantofi sport, curatoriată de Resell Barna și Maniack snkrs, unde vor fi expuse cele mai exclusiviste ediții de sneakers, unele evaluate la mii de euro.

În plus, participanții vor avea acces la o varietate de opțiuni culinare, de la delicii street food la baruri cu băuturi alcoolice și răcoritoare. Tinerii sub 18 ani vor purta brățări codate cromatic, având posibilitatea de a achiziționa doar băuturi răcoritoare. Plățile în cadrul evenimentului vor fi facilitate prin intermediul brățărilor electronice, oferindu-le participanților o experiență fluidă și modernă.

Biletele pentru cel mai așteptat eveniment urban dedicat tinerilor din Oradea sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului, https://onfestival.ro/ . Elevii și studenții beneficiază de reduceri semnificative: abonamentul de 2 zile costă 150 de lei, iar cel de 1 zi este disponibil la prețul de 90 de lei. Pentru ceilalți participanți, abonamentul de 2 zile este 280 de lei, iar cel de 1 zi costă 160 de lei. De asemenea, festivalul va oferi o zonă VIP, dotată cu un bar privat, puncte de vânzare sushi, mese și canapele, precum și puncte de încărcare pentru brățări. Accesul în zona VIP este disponibil la prețul de 499 de lei pentru un abonament de 2 zile.

Accesul în festival pentru studenți și elevi se va face pe baza carnetului de elev/student, necesar pentru validarea biletului. Pentru participanții sub 14 ani, accesul va fi permis doar însoțiți de un părinte, care își va asuma responsabilitatea pe durata întregii participări.

Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea, în colaborare cu Eagle Festival, Uniunea Studenților din Oradea – USO și Consiliul Județean al Elevilor Bihor, Oradea Nights Festival promite să fie o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Power Station+ | Școli creative, un proiect de 2 milioane lei pentru școlarii creativi din Timișoara

Articolul următor

Rodna scoate la licitație proiectarea și construcția unui sistem de producere a energiei din biomasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share