Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premium AEROTEC Industry România e un angajator ambițios

DCIM100MEDIADJI_0994.JPG

Premium AEROTEC Industry România, subsidiara grupului Airbus, cu două unități de producție în Germania și o una în România, la Ghimbav este unul din angajatorii de mare anvergură, care a depășit numărul de 900 de angajați. Producătorul european de piese și structuri de fuselaj pentru aeronave civile și militare este și un inovator în domeniul tehnologiei fibrei de carbon pentru industria aeronautică.

Compania Premium AEROTEC Industry România desfășoară o campanie de recrutare, ținta pentru anul viitor, în ceea ce privește resursele umane este să depășească 1000 de angajați.

Potrivit Bizbrașov, cele mai căutate posturi la fabrica din Ghimbav sunt cele de montatori subansamble, operatori CNC, stivuitoriști sau ingineri pentru producție, calitate, etc.

Compania prevede, pe lângă creșterea echipei, îmbunătățiri ale tehnologiilor și proceselor de producție și investiții în infrastructură, soluții de sustenabilitate și energie regenerabilă.

Premium AEROTEC Industry România în atenția Guvernului României

La finalul lunii octombrie, Adrian-Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a ajuns în Ghimbav, la Premium Aerotec România, într-o vizită de lucru pentru evaluarea potențialului de dezvoltare a industriei aerospațiale în zona Brașovului. Ghimbavul este deja un punct de referință al cooperării în domeniul aeronautic, care îmbină tradiția și inovarea, prin clusterul format de I.A.R. Ghimbav, Airbus Helicopters România, Premium Aerotec România, BWB Surface Technology și Aeroportul Internațional Brașov.
Compania s-a bucurat de interesul Ministrului Adrian-Ioan Veștea acordat fabricii, ca model de bune practici în industria fabricării pieselor și componentelor pentru aeronave și de perspectiva consolidării relațiilor în interiorul clusterului, pentru o dezvoltare armonioasă a zonei industriale Ghimbav.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Termenul inițial era stabilit pentru data de 25 septembrie, fiind prelungit de încă trei ori, până la data de 31 octombrie, ulterior 7 noiembrie.

Centura Metropolitană a Clujului, suspendată

Articolul următor

Consultații de prevenție pentru bihorenii cu vârsta peste 60 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share