Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Saint-Gobain face angajări pentru noua sa fabrică din Turda

Saint-Gobain Rigips a anunțat că are în vedere angajarea unui inginer de mentenanță pentru noua fabrică.
Trustul francez deține în zona Turzii fabrici de plăci din gips-carton, ipsos și mortare | Foto: Saint-Gobain

Unitatea de 43 de milioane de euro este prevăzută cu cea mai avansată tehnologie în domeniu, linii performante și automatizate.

Saint-Gobain Rigips a anunțat că are în vedere angajarea unui inginer de mentenanță pentru noua unitate de producție. Pe portalul grupului mai figurează ca vacante, în zona Cluj, poziții de operator producție, inginer de raportare și bugetare, electrician, șef laborator, muncitor legare paleți, excavatorist la Cariera Cheia.

La finele anului trecut, Saint-Gobain a dat startul campaniei de recrutare pentru noua linie de plăci de gips-carton, prevăzută să devină operațională în trimestrul II din 2023. Printre beneficiile prezentate se numărau asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport.

„Saint-Gobain și-a luat angajamentul de a susține comunitățile locale, exemple fiind crearea de locuri de muncă și producția autohtonă durabilă. Cererea în creștere de pe piața din România, din țările Europei Centrale și de Est, ne-a determinat să investim în sporirea capacității de producție a fabricilor noastre, pentru ca soluțiile sustenabile Saint-Gobain să poată deservi cât mai mulți consumatori”, declara Smărăndița Schnel, director resurse umane la Saint-Gobain România.

Lider mondial în domeniul soluțiilor ușoare și sustenabile pentru construcții, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Saint-Gobain are soluții integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei.

Acesta a înregistrat, anul trecut, vânzări de 51,2 miliarde de euro la nivel global, cu 168.000 de angajați în 75 de țări. Grupul și-a propus să atingă neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050. În România, Saint-Gobain grupează 2.000 de angajați în 14 situri industriale la Turda, Satu Mare, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Președintele CCIM, Florentin Tuș, a vizitat sediul ISPOT Interactiv, o afacere începută în 2013 de managerul Claudiu Tarța ca o nouă alternativă de furnizare a produselor promoționale şi a articolelor textile personalizate.

ISPOT Interactiv își aduce utilaje și tehnologii noi de imprimare

Articolul următor
Liderii din RNV au participat, la sediul CJ Sălaj, la o ședință de lucru pe marginea elaborării unei strategii regionale care să permită dezvoltarea social-economică echilibrată și durabilă a tuturor celor șase județe componente.

Erbașu are liber la construcția Lotului din A3 Suplacu de Barcău - Chiribiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share