Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ISPOT Interactiv își aduce utilaje și tehnologii noi de imprimare

Președintele CCIM, Florentin Tuș, a vizitat sediul ISPOT Interactiv, o afacere începută în 2013 de managerul Claudiu Tarța ca o nouă alternativă de furnizare a produselor promoționale şi a articolelor textile personalizate.
Societatea băimăreană este specializată în produse promoționale şi articole textile personalizate | Foto: ISPOT

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a efectuat o vizită la compania ISPOT Interactiv.

Președintele CCIM, Florentin Tuș, a vizitat sediul ISPOT Interactiv, o afacere începută în 2013 de managerul Claudiu Tarța ca o nouă alternativă de furnizare a produselor promoționale și a articolelor textile personalizate. Societatea din Baia Mare a inscripționat până acum 40.000 de articole textile și 570.000 de căni, pentru 440 de clienți. Aceasta are peste 100 de furnizori.

“Una dintre direcțiile de dezvoltare ale CCIM este evidențiată și de creșterea reprezentativității la nivelul mediului de afaceri local. Motiv pentru care anual au loc vizite la companii din diverse, atât în vederea identificării unor perspective cât mai cuprinzătoare ale activității lor, cât și a consolidării relației cu comunitatea de business.

ISPOT Interactiv a început activitatea de producție pentru imprimare, oferind servicii de sublimare și serigrafie. Are clienți pe piețele românească şi europeană. Compania investește frecvent în utilaje noi de imprimare, cu capacități mari de producție în soluții și tehnologii care să asigure clienților servicii de valoare, atât din punct de vedere calitativ, cât și logistic.

Viziunea CCIM este cea de a se poziționa tot mai vizibil ca un agent al dezvoltării locale, prin diversificarea și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor destinate mediului de afaceri și prin consolidarea colaborării instituționale interne și externe”, a spus Tuș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
De pașii te vor purta pe Via Transilvanica prin Poiana Cătunenilor, poposește la Vatra Cătunenilor să îți încarci sufletul cu bucuria gazdelor de aici și cu minunatele bucate locale pe care ți le vom pregati special pentru tine și pentru cei ce te însoțesc.

Deliciile de pe Via Transilvanica. Apare punctul gastronomic Vatra Cătunenilor

Articolul următor
Saint-Gobain Rigips a anunțat că are în vedere angajarea unui inginer de mentenanță pentru noua fabrică.

Saint-Gobain face angajări pentru noua sa fabrică din Turda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share