Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Construcții Erbașu și asociații au realizat 70% din Centura Sânmartinului

Stadiul de execuție al variantei ocolitoare a localității Sânmartin (Centura Sânmartin) a depășit 70%. În acest moment se montează cele 44 de grinzi prefabricate pretensionate care vor forma pasajul peste calea ferată din zona Băilor 1 Mai. Concomitent, se derulează activități pe întregul traseu a viitorului drum, asigurând astfel o evoluție constantă în dezvoltarea generală a proiectului.

Date tehnice

Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin va avea o lungime de 5,75 km și, în plus, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km. Platforma drumului va avea o lățime de 10 metri. Șoseaua va avea pe lateral o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri și va cuprinde: 2 poduri, 2 pasaje, 1 viaduct, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii.

Valoarea totală a investiției este de 177.238.798 lei, inclusiv TVA. Finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Consiliul Județean Bihor și este executat în echipă cu partenerii: Drumuri Orășenești, Procons Group și Vahostav-SK.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electrocentrale Paroșeni își va continua activitatea

Articolul următor

UPU Brașov va avea echipamente medicale noi de 6,7 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share