Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SĂNĂTATE. Apar două centre BetterMe: Cluj și Timișoara

MedLife, liderul pieței medicale private din România, a dezvoltat rețeaua Centrelor de Medicina Stilului de Viață BetterMe, prin deschiderea a două noi unități, în Cluj-Napoca și Timișoara. 

Acestea abordează integrat specialități medicale și nonmedicale cu impact direct asupra stilului de viață: nutriție, psihologie, somnologie, activitate fizică.

Operatorul medical MedLife a dezvoltat rețeaua Centrelor de Medicina Stilului de Viață BetterMe, prin deschiderea a două noi unități, în Cluj-Napoca și Timișoara. Cel din Cluj este coordonată de Doina Todea, în echipă cu Anda Bercea, iar la Timișoara, de Deiana Roman, ambele fiind situate în cadrul Hyperclinicilor MedLife.

În cadrul celor două centre, pacienții beneficiază de o abordare integrată a mai multor specialități. Acestea sunt nutriție, psihologie, somnologie, activitate fizică, adicții și mindfulness (acceptarea gândurilor și emoțiilor, fără a le judeca).

„Pacienții din regiunea de vest a țării vor beneficia de acces mai facil la un serviciu medical cuprinzător, îndrumare personalizată și suport holistic în călătoria lor către o viață mai bună. În perioada următoare, ne propunem să aducem aceste servicii și facilități și în alte zone ale țării”, a precizat Mirela Dogaru, director comercial al MedLife Group.

Centrele se adresează atât persoanelor sănătoase, în vederea îmbunătățirii stilului de viață, cât și persoanelor supraponderale, pacienților cu afecțiuni cronice sau persoanelor cu alte patologii (boli cardiovasculare, sindromul intestinului iritabil, steatoză hepatică, prediabet, diabet, dislipidemii, tulburări endocrine, dermatită atopică, psoriazis).

Echipa din fiecare unitate este alcătuită din medici, dieteticieni, experți în fitness, consilieri de sănătate mintală. „Vedem transformări concrete și rezultate foarte bune în cazul pacienților cu care lucrăm deja în capitală. Odată cu lansarea centrelor din Cluj și Timișoara vom putea sprijini și mai mulți oameni pe acest traseu”, a declarat Anca Hâncu, coordonatorul rețelei BetterMe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EXPRESUL DE SCREENING: Teste GRATUITE Babeş Papanicolaou şi HPV la Ghirbom (Com. Berghin) şi VCST Automotive Production SA, judeţul Alba

Articolul următor
Pot zice că am avut soare când am avut nevoie, ploaie când am avut nevoie și că am avut cea mai bună producție din ultimii 10 ani".

Crama Jelna “Avem cea mai bună producție din ultimii 10 ani”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share