Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Porsche Engineering va colabora cu Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara a semnat recent un acord de cooperare cu Porsche Engineering pentru a consolida educația în domeniul software engineering și pentru a susține dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști.

După sediul din Cluj-Napoca, compania germană de tehnologie Porsche Engineering a deschis al doilea birou de dezvoltare software din România la Timișoara în 2022.

Marius Mihailovici, managing director Porsche Engineering Romania

Compania subliniază planurile sale de evoluție și angajamentul luat în ceea ce privește promovarea de noi competențe pentru industria automotive, în special în domeniile digitale prin diverse inițiative. Absolvent al Universității Politehnice Timișoara, Marius Mihailovici e mândru de noul acord de cooperare.

„Suntem onorați să anunțăm parteneriatul nostru oficial cu Universitatea Politehnica Timișoara – un partener academic prestigios care împărtășește valorile și viziunea noastră, precum și ADN-ul nostru creativ în ceea ce privește dezvoltarea software”, a declarat managing directorul Porsche Engineering Romania, citat de Expres de Banat.

Universitatea Politehnica Timișoara

„Suntem mândri să contribuim la consolidarea educației în domeniul software engineering și să susținem dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști. Această colaborare reprezintă un pas important în promovarea de noi competențe pentru industria automotive și în domeniile digitale. Mulțumim pentru susținerea voastră și suntem entuziasmați să vedem rezultatele acestei colaborări în viitorul apropiat”, se spune în postarea UPT.

„Porsche Engineering Romania este un partener puternic pentru universitate”, a transmis Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara, citat de Expres de Banat.

Zece burse Porsche Engineering

Compania va acorda studenților universității un număr de zece burse. În plus, grație unor programe de mentorat susținute de profesioniști ai Porsche și unor stagii de practică la cele două birouri din România, masteranzii vor putea acumula o perspectivă practică din perspectiva activităților zilnice ale unui inginer software. Viața într-o companie internațională de tehnologie începe de pe băncile facultății.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cei mai mari producători de energie electrică din România

Articolul următor

Precon și Citadina 98 se pot apuca de Lotul Biharia – Chiribiș din Autostrada A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share