Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis la Timișoara Salonul Industriei Ușoare

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş găzduiește în perioada 15-19 noiembrie 2023, a doua ediție de toamnă din acest an a Salonului Industriei Ușoare. 
Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri și altele.
Abia s-a încheiat  ultima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, care a avut loc în perioada 10-13 noiembrie 2022, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, că a și început un alt eveniment din bogata activitate a CCIA Timiș.
Salonului Industriei Ușoare întâmpină vizitatorii cu un Târg de Produse Tradiționale organizat în exterior. Sunt acolo dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.
Expoziția este deschisă de miercuri până vineri, între orele 10:00 – 20:00. Intrarea publicului este gratuită.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tranziția la economie circulară are potențialul de impact de 1,43 miliarde euro

Articolul următor

Cum se pregătesc companiile pentru viitor, într-un context definit de schimbare? Poți afla la conferința anuală „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share