Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două noi hoteluri la Oradea până în 2026, Mercure Oradea și ibis Styles Erbas

Lanțul hotelier ACCOR intră pe piața ospitalității orădeane cu două hoteluri construite în asociere cu Grand Hotel West, respectiv Construcții Erbașu.

Primul dintre acestea, Mercure Oradea, va fi construit printr-un parteneriat cu Grand Hotel West, o afacere de familie în domeniul hotelier și F&B. Hotelul va fi dat în folosință la începutul anului 2026, va avea 90 de camere, un restaurant, un lobby bar și o cramă. Hotelul va dispune, de asemenea, de o zonă de conferințe versatilă, cu două săli multifuncționale care pot găzdui, fiecare, până la 150 de participanți și care îl recomandă drept o destinație optimă atât pentru evenimente de afaceri, cât și pentru evenimente private. Un spațiu de joacă pentru copii și o parcare de 105 locuri vor completa serviciile și experiența oaspeților. Mercure Oradea va fi situat pe strada Ceyrat nr. 37, în partea de sud-est a orașului Oradea.

Ibis Styles Erbas

Cel de-al doilea hotel va fi construit de ACCOR în parteneriat cu Construcții Erbașu în apropiere de Muzeul Țării Crișurilor din Oradea. Construția hotelului ibis Styles Erbas va începe în primăvara anului 2024, urmând să-și primească primii oaspeți în 2026.

Ibis Styles Erbas va avea 120 de camere dispuse pe D+P+7 etaje. Hotelul va avea o capacitate de cazare pentru cel mult 266 de persoane.

Erbașu Construcții și Accor au convenit, de asemenea, să colaboreze în mod similar și în privința noului Novotel Living Bucharest Băneasa, a cărui construire a început în această toamnă, urmând să aibă 150 de camere și să devină operațional în iunie 2025.

Cele două companii au prelungit și contractul pentru administrarea Ibis Styles Bucharest Erbas, deschis în 2018, noul acord urmând să fie în vigoare până în 2033.

„Cu ajutorul galeriei de branduri iconice ale Accor și cu canalele sale puternice de marketing și distribuție, aducem investițiile noastre în lumina reflectoarelor și le ancorăm pe harta călătorilor internaționali”a declarat Cristian Erbașu, directorul general al Construcții Erbașu.

Cu o experiență de 33 de ani, compania este una dintre cele mai mari în domeniul construcțiilor în România, având peste 1.000 de proiecte finalizate și o cifră de afaceri de peste 205 milioane de euro în cursul anului trecut.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Diversificarea surselor de venit ale operatorilor regionali în paralel cu reducerea consumului de apă și energie au fost puse pe tapet la Cluj în cadrul unei dezbateri organizate de Asociația Română a Apei (ARA) și Departamentul de Dezvoltare Durabilă (DDD) al Guvernului României.

Operatorii de apă din Transilvania trec la producția de energie și biogaz

Articolul următor

Oportunități pentru studenții care doresc să activeze în industria cimentului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share