Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Untold, câștigător la Heavent Awards

Heavent Festival Awards

În competiția finală au fost nominalizate evenimente din top 20 cele mai mari festivaluri din lume.

Untold Cluj a fost recompensat cu trofeul la categoria Best Foreign Festival, în cadrul Heavent Festival Awards, eveniment care a avut loc la Paris, în Porte de Versailles. Este pentru prima dată în istoria acestui eveniment când a existat o categorie dedicată festivalurilor internaționale.

Juriul a fost format din 12 membri, personalități din industria muzicală și reprezentanți din companiile multinaționale din Franța, iar Untold a avut un vot unanim. Pentru ediția din acest an au fost nominalizate evenimente care se află în topul celor mai mari 20 de festivaluri din lume, conform Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag: Awakenings, Exit, Defqon1 sau Misteryland.

Evenimentele internaționale nominalizate pentru prima dată în cadrul Heavent Awards au fost selectate după mai multe criterii: campaniile de responsabilitate socială, producție și logistică, impact economic, inovație și creativitate, calitatea serviciilor oferite participanților și siguranța acestora, partenerii comerciali.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită Untold, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume. La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar Untold este nominalizat la cea mai importantă categorie, Best Major Festival.

Procedura de vot pentru European Festival Awards se încheie în 30 noiembrie. Ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în 17 ianuarie 2024.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
BRK Financial Group (BRK) a anunțat că a semnat un contract pentru vânzarea unui pachet de 10.524 de acțiuni ale TechVentures Bank (TVB), cu 4,3 milioane lei

BRK Financial a vândut 5% din fosta Bancă Feroviară

Articolul următor
Încasările provenite din vânzarea produselor de hârtie igienică din ediția limitată Elfi Couture vor fi donate către Metropolis, care le va folosi pentru construirea de grupuri sanitare noi la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie (SCP).

SĂNĂTATE. Donație de la Elfi, direcționată către Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share