Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Final de mandat la UMF Cluj. Bilanțul rectorului Anca Buzoianu

Rectorul Anca Buzoianu a prezentat comunității academice o sinteză a celor patru ani ai săi de mandat la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj-Napoca. 
Anca Buzoianu a prezentat opt proiecte de investiții pe care vrea să le continue | Foto: UMFIH

Instituția clujeană va organiza alegerile pentru conducerea universității în 27 noiembrie.

Rectorul Anca Buzoianu a prezentat comunității academice o sinteză a celor patru ani ai săi de mandat la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj-Napoca.

“A fost un bilanț al activității mele, cu realizările și provocările întâmpinate. Am dezbătut viziunea și obiectivele cuprinse în planul managerial de candidatură la o nouă funcție de rector al universității noastre. Acest plan se bazează pe valorile și principiile care m-au ghidat în timpul primului meu mandat.

Ele ne-au permis să dezvoltăm împreună o universitate puternică și valoroasă. Îmi doresc ca noul mandat pentru care candidez să se definească prin continuitate, echipa de conducere propunându-și optimizarea actului managerial în baza experienței acumulate în mandatul anterior.

Continuitatea ne va permite să ducem la bun sfârșit proiectele de anvergură deja începute care, în mod firesc, necesită timp pentru finalizare: Centrul de Simulare, Training și Cercetare, Centrul de Chirurgie Experimentală, o nouă Bibliotecă, preluarea Spitalului CFR și aducerea lui la standarde moderne de îngrijire și dotare, reabilitarea clădirii Anatomie, o nouă biobază și o bază sportivă a universității, grădinița universității”, a spus Anca Buzoianu.

În 27 noiembrie, la UMFIH au loc alegeri pentru funcția de rector al universității, respectiv alegerile membrilor Consiliilor Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie și membrilor Senatului Universității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ce reprezintă antreprenoriatul, ce calități trebuie să aibă un antreprenor sau care sunt temerile și provocările acestuia – au fost doar câteva dintre subiectele abordate la clasă de administratorii câtorva companii maramureșene care au acceptat provocarea proiectului ”Învață de la antreprenori” și, voluntar, au pășit în sălile de curs dornici să interacționeze cu viitoarele generații

Managerii din Maramureș îi învață business pe tinerii din județ

Articolul următor
Life Is Hard (LIH) companie de tehnologie listată pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), va beneficia de servicii de Market Maker al Emitentului (MME) oferite de BRK Financial Group

BRK Financial vrea să anime la bursă acțiunile Life Is Hard

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share