Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat pentru excelență la Universitatea din Petroșani

Universitatea din Petroșani își dorește studenți ambițioși, astfel încât a inițiat acordarea unor burse de merit. Proiectul a fost lansat în 22 noiembrie 2023, în cadrul unui eveniment organizat în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Petroșani. Parteneriat pentru excelență: burse de merit pentru viitorul profesional se derulează în parteneriat cu câteva companii de interes local.
Companiile implicate în acest proiect sunt Asociația Centrul Regional pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială Petroșani, Euro Jobs Petroșani, Diacostampet Petroșani(Arhivadia.ro). Prin parteneriatul cu Universitatea din Petroșani vor fi oferite burse de merit în valoare de 2000 de lei pe lună studenților din anii terminali, care au ocazia să demonstreze nivelul educației academice acumulat de-a lungul anilor de învățământ superior. De asemenea, bursierii își vor putea dezvolta abilitățile în cadrul unor programe de internship personalizate, puse la dispoziție în cadrul proiectului realizat împreună cu partenerii.

Studenții care vor beneficia de bursele de merit obținute în cadrul proiectului Parteneriat pentru excelență: burse de merit pentru viitorul profesional vor  lucra direct cu profesioniști din industrie, dobândind cunoștințe practice și experiență valoroasă în domeniul lor de studiu.
Această ocazie nu vine doar cu un ajutor financiar, ci și cu posibilitatea de a-și construi o carieră solidă încă din timpul studiilor.

Cine vor fi beneficiarii burselor de excelență ai Universității din Petroșani?

Bursele de merit de 2000 lei lunar se adresează studenților din anii terminali al celor trei Facultăți din cadrul Universității din Petroșani. Sprijinul financiar este condiționat. Beneficiarii burselor se vor angaja la finalul studiilor în cadrul companiilor partenere pentru o perioadă de minimum de doi ani, cu normă întreagă. ei vor putea desfășura activitatea într-un mediu fizic, remote sau hibrid.
Proiectul inițiat de Universitatea din Petroșani este deschis și altor companii din mediul privat care ar dori să participe.
Primele burse vor fi oferite începând cu semestrul al II-lea al anului universitar 2023- 2024.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj va găzdui un eveniment dedicat proiectului în cadrul căruia 21 de studenți antreprenori au câștigat granturi de 1,3 milioane de euro.

Studenții-antreprenori de la USAMV Cluj primesc granturi de 1,3 milioane €

Articolul următor

Nicio factură întârziată și trei contracte de autostrăzi semnate la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share