Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ultimul weekend de Black Friday la Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj devine destinația preferată a pasionaților de mașini și aventuri pe patru roți, odată cu Auto Deals.

La Iulius Mall Cluj, ultimul weekend de Black Friday aduce oferte speciale la mașini, test-drive, dar și reduceri la brandurile preferate.

Iulius Mall Cluj devine destinația preferată a pasionaților de mașini și aventuri pe patru roți, odată cu Auto Deals. Și pentru că tot vii la Iulius Mall, bucură-te de ultimul de Black Friday, pentru că micile bucurii sunt făcute cu daruri alese de la brandurile preferate.

Explorează diversitatea de opțiuni odată cu cel mai așteptat eveniment auto al anului, Auto Deals. În perioada 24-26 noiembrie, fii gata de călătorii pline de emoții intense și descoperă universul celor peste 30 de modele de autovehicule, expuse în zonele de la intrarea principală și de pe culoarele de pe etaj, din Iulius Mall.

Fie că îți dorești o mașină nouă de oraș, una pentru escapade montane sau pentru zile în care distracția te însoțește, la Iulius Mall vei găsi oferte și promoții de neratat. Experimentează senzația de a fi la volanul mașinii mult dorite, printr-o plimbare unică, pentru că Auto Deals îți oferă ocazia de a o testa.

Nu uita că încă mai poți profita de ultimele reduceri la brandurile tale preferate care afișează, și în acest weekend, reduceri de până la 70% la o gamă diversificată de produse.

Dacă ești în căutare de ținute elegante pentru petrecerile care se anunță sau de piese comode de purtat la cursurile de la facultate, dar și în oraș cu prietenii, brandurile din Iulius Mall te așteaptă cu prețuri de nerefuzat.

Motivi, Seroussi, Ecco, Mathilde, U-man, Tom Tailor sunt câteva dintre magazinele la care găsești promoții de până la 50%. Pentru piesele sport, comfy și trendy, treci pe la 4F, The North Face & Patagonia, Under Armour, 4F, Nike, unde prețurile sunt reduse cu până la 70%.

Fie că vorbim de accesorii rafinate sau de piese în tendințe potrivite generației Z, Pandora, Sabrini, Swarovski și Sabrini au redus prețurile cu până la 50%, tot weekendul. Pentru a-ți defini ritualul de îngrijire și frumusețe, optează pentru esențele și formulele produselor de la MAC, The Make-up Shop sau Marionnaud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul extinderii terminalului plecări presupune mărirea sa cu 7.200 mp și a platformei de staționare a aeronavelor cu 9.000 mp. Noile spații vor fi dotate cu aparate de securitate de ultimă generație. Vor fi realizate două porți de îmbarcare pentru zborurile externe, una pentru cele interne. La finalizarea lucrărilor, va fi optimizată gestionarea fluxului de pasageri în intervalele aglomerate, la orele de vârf. Termenul de finalizare a extinderii este 10 februarie 2024. Valoarea contractului de finanțare este 365 milioane lei, din care cofinanțare UE de 129 de milioane. Lucrările de extindere a terminalului existent sunt concretizate de o asociere compusă din companiile Bog’Art, UTI și ACI Cluj.

Noua țintă a Aeroportului Cluj: 4 milioane de pasageri

Articolul următor

Trencadis își deschide birou la Bruxelles

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share