Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Cons Romania lucrează la proiectul CTP Arad West

Compania CTP, proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale, a finalizat construirea CTPark Arad West.
Parcul industrial din Arad se va întinde, la final, pe 100.000 mp | Foto: ASA Cons

Societatea turdeană de construcții și-a anunțat participarea la ridicarea centrului de producție și logistic din Vestul României.

Compania CTP, proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale, se află în linie dreaptă cu construirea CTPark Arad West. Noul parc industrial este situat în Arad, aproape de granița cu Ungaria și Serbia. Prima fază a proiectului cuprinde 44.000 mp. Finalizarea proiectului e estimată în primul trimestru din 2024.

CTPark Arad West este poziționat la 1 km de șoseaua de centură, la 3 km de centrul orașului și la 7 km de Aeroportul Internațional. Parcul are acces direct la Autostrada 1 și la viitoarea autostradă București – Timișoara – Arad – Nădlac.

Clădirea are o înălțime de 12 m și este proiectată să ofere spații eficiente și de înaltă calitate pentru depozitare de produse și materii prime. Aceasta este echipată cu izolație eficientă energetic, sisteme de control al iluminatului cu led, spații verzi și zone de relaxare, sistem fotovoltaic propriu cu panouri solare, urmând să fie instalate pe acoperiș.

Parcul industrial CTP Arad West este planificat să găzduiască 100.000 mp de spații în mai multe clădiri, potrivite atât pentru companii medii și mari. În România, CTP deține un portofoliu de 2,5 milioane mp de depozite de clasa A în mai multe orașe din țară (Arad, Brașov, București, Oradea, Sibiu,  Timișoara).

ASA Cons România a înregistrat, în 2022, afaceri de 158 milioane lei și un profit net de 18 milioane, cu 183de angajați. Societatea își desfășoară activitatea în special în zona centrelor logistice şi spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP).

Aceasta şi-a început activitatea pe piaţa locală ca parte a grupului ungar ASA, după care a fost achiziţionată de grupul Consolis (Franţa). Ulterior au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epitoipari (Ungaria), aparţinând Consolis, în cadrul ASA Cons. Administrator al companiei turdene este Bogdan Bulgaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Obiectivul principal al Agro Intergeneration, realizat de Banca Transilvania (BT) și Universitatea de Științe Agricole (USAMV) Cluj, este motivarea tinerei generații pentru continuarea activităților în cadrul fermelor de familie și realizarea cu succes a transferului intergenerațional.

Banca Transilvania învață tinerii fermieri să preia afacerile de familie

Articolul următor
La Forumul de Securitate Cibernetică în Energie (FSCE), gazda evenimentului, Mihaela Suciu, director general al DEER, a subliniat importanța identificării unor soluții și strategii eficiente privind securitatea cibernetică în domeniul energetic. 

Amenințările cibernetice din industria energetică, puse pe tapet la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share