Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutăți despre viitorul Centru de Patologie Vasco-Cerebrală și Neurochirurgie Cluj-Napoca

Lista invitaților de anvergură din domeniul medical românesc prezenți la conferința regională Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Noua Abordare, desfășurată joi, 23 noiembrie, la Centrul de Evenimente Europa Ballroom din Târgu Mureș, organizată de revista Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi, a încorporat un cumul vast de nume proeminente, printre care s-a remarcat și cel al Prof. Dr. Claudia Gherman, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Expertiza sa medicală se fundamentează pe o triplă specializare, în chirurgie generală, chirurgie vasculară și chirurgie plastică, care contribuie la un comportament managerial bazat pe o abordare multidisciplinară. Cunoștințele medicale, îmbinate cu dibăcia unui manager eficient și devotat, au contribuit la dezvoltarea armonioasă a instituției medicale pe care o conduce și care este consacrată drept una dintre cele mai importante centre medicale din regiune.

„În ceea ce privește spitalul, sunt fericită, dar mi-ar plăcea cel mai mult să simt că și pacienții noștri se simt fericiți, de aceea încercăm să facem lucrurile exact așa cum trebuie. Activitatea spitalului o centrăm pe tot ceea ce înseamnă activitățile medicale, activitățile specifice, cele care nu întotdeauna este ușor să le duci la sfârșit. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca a rămas în continuare un element vital în ceea ce privește acordarea serviciilor medicale de sănătate comunității din județul nostru și a celei din Nord-Vest. Punem accentul pe calitate, nu doar pe cantitate. Ce nevoi avem în prezent în acest spațiu medical este să creștem în permanență calitatea actului medical și bineînțeles calitatea managementului spitalului”, a precizat Prof. Dr. Claudia Gherman.

Un proiect câștigător

Subiectul adus în discuție de Prof. Dr. Claudia Gherman a fost unul de natură infrastructurală și a vizat actualizarea informațiilor ce privesc stadiu actual al construcției Centrului de Patologie Vasco-Cerebrală, care a fost semnat în luna martie a anului curent.

„Unul dintre aceste proiecte pe care îl voi dezvolta și care a ajuns pe lista proiectelor câștigătoare presupunea ridicarea din temelie a unui Centru de Patologie Vasco-Cerebrală și Neurochirurgie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca și acest proiect presupune nu doar ridicarea unui corp nou de clădire, ci și recompartimentarea și reamenajare unei clădiri.

Obiectivul a fost predat în 16 august 2022, iar contractul a fost semnat în martie 2023. Suntem înainte de punctul final pe cererea de transfer, iar lucrările au avansat. Îmi place să văd cum aceste etaje au crescut”, a adăugat Prof. Dr. Claudia Gherman.

Mădălina ROHAN

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SEIPRO - alternative BIO pentru ajutorul fermierilor în condiții de stres al culturilor

Articolul următor

ORSE: Gospodăriile cu venituri medii din România sunt tot mai afectate de sărăcie energetică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share