Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta Radisson Cluj după extindere

Suntem încântați să anunțăm extinderea Radisson Blu Cluj (RBC). Până în 2025, RBC se va extinde cu încă un corp de clădire care va adăuga un număr suplimentar de camere, dar și noi spații pentru întâlniri business, restaurante, zone de relaxare și divertisment.
Investiția în hotelul de lângă Cluj Arena a ajuns la 26 de milioane de euro | Foto: RBC

Dezvoltatorul hotelului de cinci stele din Cluj-Napoca a prezentat imagini cu unitatea turistică după finalizarea procesului de extindere.

“Suntem încântați să anunțăm extinderea Radisson Blu Cluj (RBC). Până în 2025, RBC se va extinde cu încă un corp de clădire care va adăuga un număr suplimentar de camere, dar și noi spații pentru întâlniri de business, restaurante, zone de relaxare și divertisment.

Ne propunem să îmbunătățim experiența la RBC, aducând o nouă dimensiune de rafinament atât pentru dumneavoastră, cât și pentru orașul nostru. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această perioadă de transformare și vă vom ține constant la curent cu progresul lucrărilor” a anunțat publicul conducerea RBC.

RBC se va extinde cu încă un corp de clădire care va adăuga un număr suplimentar de camere, dar și noi spații pentru întâlniri de business, restaurante, zone de relaxare și divertisment.

Hotelul de peste drum de Cluj Arena a fost inaugurat oficial în 2022, în urma unei investiții inițiale de 22 de milioane de euro. Dezvoltatorul Winners First are în plan extinderea unității turistice cu o nouă aripă, în partea de est,

Aceasta va duce la majorarea numărului de camere la 174 și de locuri de parcare la 110. Suprafața desfășurată va crește de la 10.888 mp la 14.308 mp. Winners First este o companie a Winners Holding Investments, în care acționar este Castorius Limited, companie off-shore din Cipru controlată de președintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hella își extinde biroul din Craiova și consolidează ElectroPutere Parc drept cel mai mare hub IT din Oltenia

Articolul următor

Deschidere de Excepție: Librăria Compas în centrul orașului Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share