Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deschidere de Excepție: Librăria Compas în centrul orașului Târgu Mureș

“Cu bucurie și încredere într-un viitor plin de inspirație”, managementul Herlitz România a anunțat, astăzi, deschiderea Librăriei Compas în inima orașului Târgu Mureș, “un loc inovator de tip Concept Store, unde fiecare colțișor este gândit pentru a oferi o experiență deosebită cititorilor și pasionaților de papetărie și birotică”.

Acest eveniment deosebit reprezintă rezultatul unui parteneriat îndelungat și solid între Librăriile Compas, prezente pe piață de peste 19 ani, și Herlitz România, lider în furnizarea de produse pentru școală și birou, cu sediul central chiar în Târgu Mureș și cu o vechime de peste 30 de ani în România.

Librăria Compas, cu o suprafață generoasă de peste 300 metri pătrați, se desfășoară pe două nivele – un spațiu literar care aduce împreună birotică, papetărie, rechizite, cărți și jucării de la cele mai renumite branduri, sub un acoperiș plin de inspirație și rafinament.

“Deschiderea acestei librării de tip Concept Store în Târgu Mureș marchează un moment remarcabil pentru noi. Am aspirat să creăm un spațiu de referință, o destinație care să îmbine nu doar cărțile captivante și cele mai bune produse de papetărie și birotică, dar și atmosfera plăcută și inspirațională.

Mulțumim partenerilor noștri de la Herlitz România pentru sprijinul constant și pentru împărtășirea viziunii noastre în acest proiect extraordinar. Vă invităm cu căldură să explorați lumea cărților și a papetăriei și să faceți parte din comunitatea noastră dedicată pasiunii pentru frumos”, a declarat Alin Fărcaș, fondator & CEO Librăriile Compas.

Herlitz România, cu bucurie și entuziasm, a transmis un mesaj de susținere pentru acest proiect deosebit.

“Colaborarea cu lanțul de Librării Compas a fost una îndelungată și fructuoasă, iar această librărie este un rezultat direct al sinergiei dintre companiile noastre.

Suntem încântați să fim parteneri în acest proiect minunat al librăriei din Târgu Mureș, cu atât mai mult cu cât aici se află casa noastră.

Suntem, de asemenea, extrem de bucuroși să sărbătorim împreună cu toți locuitorii orașului deschiderea Librăriei Compas, motiv pentru care, în luna decembrie, dorim să aducem o notă specială acestui eveniment și să oferim cu drag clienților acestei minunate librării, un cadou din partea Herlitz România”, a menționat Horațiu Nicolau, Director General Herlitz România.

Librăria Compas a fost inaugurată oficial pe 12 noiembrie și va oferi în mod constant oferte speciale și promoții rezultate din colaborarea celor doi jucători importanți din domeniu. Locuitorii orașului Târgu Mureș sunt invitați să descopere această locație unică și să se bucure de o experiență cu totul aparte.

Adresa: Piața Trandafirilor Nr. 43, Târgu Mureș

Program:

  • Luni – Vineri: 8:00 – 21:00
  • Sâmbătă – Duminică: 9:00 – 21:00

 

Despre Librăriile Compas:

Librăriile Compas sunt o prezență vibrantă în lumea cărților și a papetăriei de peste 19 ani, fiind deschise în acest moment 12 magazine în întreaga țară, în orașe precum Brașov, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Oradea și Mureș. Librăriile Compas se disting prin atmosfera prietenoasă și selecția vastă de peste 30.000 de produse, de la birotică, papetărie și rechizite, până la cărți și jucării. În cadrul conceptului său de magazin, Librăria Compas creează o experiență unică, oferind clienților săi un ambient plăcut și inspirațional, reprezentând mai mult decât o simplă librărie – un loc în care lectura și inspirația se împletesc armonios.

Despre Herlitz România:

Herlitz România, care reprezintă brandurile Herlitz și Pelikan în țară și în Republica Moldova, este parte a grupului Pelikan și este unul dintre principalii jucători în ceea ce privește instrumentele de scris și colorat, ghiozdane și rucsacuri, caiete, produse pentru birou și instrumente de scris de lux. Principiile după care Herlitz își ghidează activitatea – susținerea sănătății, educației și siguranței copiilor – stau la baza tuturor eforturilor companiei, atât în ceea ce privește implicarea în proiecte sociale și umanitare, cât și prin portofoliul de produse special conceput să corespundă celor mai exigente standarde dar și nevoilor specifice fiecărui grup țintă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Suntem încântați să anunțăm extinderea Radisson Blu Cluj (RBC). Până în 2025, RBC se va extinde cu încă un corp de clădire care va adăuga un număr suplimentar de camere, dar și noi spații pentru întâlniri business, restaurante, zone de relaxare și divertisment.

Cum va arăta Radisson Cluj după extindere

Articolul următor

Un nou proiect finalizat la Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share