Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii din Cluj-Napoca s-au auzit la Youth Speak Forum

Tinerii din Cluj-Napoca și-au făcut vocea auzită la Youth Speak Forum, duminică 12 noiembrie, alături de cele 6 companii și ONG-uri prezente. Youth Speak Forum, evenimentul organizat de AIESEC în Cluj-Napoca, la a 3-a sa ediție, a adus împreună tinerele voci care și-au dorit să învețe și să-și spună opiniile despre domeniul sustenabilității din orașul lor.

În cadrul evenimentului au participat trei companii și trei ONG-uri din Cluj-Napoca, care au povestit atât despre acțiunile pe care le iau ei în organizația lor pentru a aduce un aport pozitiv în comunitate, cât și despre proiectele externe în care se implică și pe care le promovează.

Ziua de 12 noiembrie a început cu o introducere despre ce este sustenabilitatea și câteva discuții în echipe despre NOI și viitorul NOSTRU. Evenimentul a continuat cu o scurtă prezentare din partea partenerilor de la UN Youth Cluj, despre cum se implică universitățile în acțiunile climatice și reducerea risipei.

Youth Speak Forum în câteva idei

Cei de la asociația Capace cu Suflet au continuat apoi cu un workshop despre puterea lui ÎMPREUNĂ și despre cum tinerii își pot pune la un loc eforturile zilnice pentru a aduce o schimbare prin reciclarea activă.

Clujul Sustenabil a continuat cu un keynote despre comunicarea climatică și despre volumul de informații existent și cum ne filtrăm informația astfel încât să ne alegem sursele cele mai bune și să comunicăm mai departe numai informația corectă.

Finalul întâlnirii a venit cu un dialog împreună cu Goodwill Consulting, RebelDot, Clujul Sustenabil și AIESEC. Discuția s-a conturat în jurul valorilor pe care le promovează  organizațiile participante, a ideii de leadership în rândul companiilor, dar și al tinerilor. Care sunt provocările cu care se confruntă când vine vorba de conștientizarea și abordarea subiectelor acțiunii climatice, dar și a consumului responsabil a fost, de asemenea un aspect atins cu această ocazie.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean a anunțat începerea proiectării pistelor de biciclete din proiectul Velo Apuseni.

K & K Studio va proiecta traseul din Cluj al Velo Apuseni

Articolul următor
Alături de echipa Weidmuller Interface România (WIR) și de Angela Șandor, director general al companiei, am luat parte la evenimentul de inaugurare a noilor hale de producție ale grupului Weidmüller.

Weidmuller își extinde producția în Maramureș. Va face 500 de angajări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share