Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Weidmuller își extinde producția în Maramureș. Va face 500 de angajări

Alături de echipa Weidmuller Interface România (WIR) și de Angela Șandor, director general al companiei, am luat parte la evenimentul de inaugurare a noilor hale de producție ale grupului Weidmüller.
Lucrări de extindere la fabrica din Tăuții-Măgherăuș au vizat o suprafață de 21.800 mp | Foto: CJ Maramureș

Grupul german și-a stabilit la Tăuții-Măgherăuș principalul său centru internațional de producție.

“Alături de echipa Weidmuller Interface România (WIR) și de Angela Șandor, director general al companiei, am luat parte la evenimentul de inaugurare a noilor hale de producție ale grupului Weidmuller. Odată cu finalizarea acestor lucrări de extindere, compania Weidmuller din Tăuții-Măgherăuș a devenit cea mai mare unitate de producție din cadrul grupului.

Aceasta însumează o suprafață totală de 21.800 mp, menită să creeze 500 de noi locuri de muncă în Maramureș, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului”, a anunțat președintele Consiliului Județean (CJ), Ionel Bogdan.

Investiții în automatizare și productivitate

“Suntem bucuroși să vă informăm că am atins o nouă etapă importantă de dezvoltare și anume finalizarea lucrărilor de investiții pentru obiectivul de extindere a zonei de producție prin construirea halelor cu nr 7 și 8. În cei 18 ani de activitate locația noastră a devenit parte esențială a rețelei noastre de producție din întreaga lume.

Acum cu aceste două hale, WIR a devenit cea mai mare fabrică de producție din cadrul grupului. Aceasta se datorează angajamentului pe termen lung al Weidmuller în calitate de companie proprietate de familie, a succeselor obținute de angajații noștri prin creșterea nivelului de automatizare și îmbunătățirea continuă a productivității precum și o echipa puternică de management”, spun reprezentanții WIR.

Weidmuller, grup internațional specializat în componente electronice și conectivitate electrică dispune de șase fabrici, 31 de companii de vânzări și 60 de reprezentanțe, cu venituri anuale de 792 milioane euro.

Produsele oferite sunt blocuri terminale, mașini automate, conectori PCB, module de releu, protecții la supratensiune și trăsnet, controlere, componente Ethernet industriale. Soluțiile vizează automatizarea mașinilor și a fabricilor, energia, transportul, producția de dispozitive.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii din Cluj-Napoca s-au auzit la Youth Speak Forum

Articolul următor
Raportul pieței rezidențiale pe trimestrul III al anului 2023, realizat de platforma Imobiliare.ro Market 360, arată că interesul pentru proprietățile rezidențiale existente pe ambele segmente de piață s-a apreciat, iar chiriile s-au scumpit.

Oferta imobiliară s-a prăbușit la Cluj. Cum stă restul Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share