Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DAW Bența România a cucerit titlul de “Campion în Business 2023”

Compania mureșeană DAW Bența România a fost laureată cu titlul de “Campion în Business 2023” la gala de premiere organizată de PwC Romania și Raiffeisen Bank Romania.
 
“Noiembrie 2023 a adus cu sine o onoare remarcabilă pentru DAW Bența, marcând un moment de mândrie în parcursul nostru de afaceri. Cu bucurie și recunoștință, anunțăm că am fost distinși cu titlul de “Campion în Business 2023” la prestigioasa gal[ de premiere organizată de PwC Romania și Raiffeisen Bank Romania.
Această distincție reprezintă o recunoaștere a capacităților noastre dovedite în mediul de afaceri și a contribuției semnificative la dezvoltarea economică a României. Campioni în Business, un proiect organizat de Enterprise Investors, Raiffeisen Bank și PwC România, este dedicat antreprenorilor români vizionari, iar această distincție este un testimonial al eforturilor noastre constante.
Suntem onorați să facem parte din comunitatea “Campionilor în Business” și să contribuim la modelarea viitorului economic și social al României. Mulțumim pentru susținerea continuă și încrederea acordată!”
DAW Bența este un producător și furnizor de materiale de finisaj și protecție pentru clădiri, de la vopsele lavabile, în interior – exterior, albe sau colorate, lacuri și lazuri pentru lemn și metal, până la sisteme de termoizolații și tot ce ține de finisajele fațadelor, soluții epoxidice de protecție pentru pereți și pardoseli și, nu în ultimul rând, sisteme speciale de renovare a clădirilor istorice. Toată această gamă de produse este reunită sub brandul Caparol și oferă soluții cam pentru orice aplicație în acest domeniu.

DAW BENTA ROMANIA rămâne un etalon în viața investițională a județului Mureș, fiind singura companie care a inaugurat a treia unitate de producție în tot atâția ani, din 2019 încoace. Noua investiție – fabrica de cărămidă decorativă aparentă Meldorfer, edificată în mai puțin de doi ani și rezultat al unui efort financiar de 7 milioane de euro – și-a primit botezul în 1 noiembrie 2022.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Transylvania Open, votat de jucătoare drept cel mai bun turneu de categoria sa în 2022, a obținut o nouă poziție în calendarul Women’s Tennis Association (WTA) și revine în Sala Polivalentă la cinci luni de la încheierea ultimei ediții.

Transylvania Open, organizat la foc automat

Articolul următor
Reabilitarea și modernizarea Drumului Județean DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – Drumul Național 1R, de 44 km, din Traseul Regional Transilvania de Nord, sunt terminate.

Dacia Asphalt a finalizat Traseul Transilvania Nord prin Gilău și Mărișel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share