Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Massif a anunțat primul val de artiști

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primele nume pentru Festivalul Massif.

Evenimentul de la Poiana Brașov va îmbina activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă.

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primele nume pentru Festivalul Massif. Creatorii celui mai nou concept de divertisment de la munte din România, care au început cu Festivalul Untold, de la Cluj, au anunțat cei dintâi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024.

Pe lângă promisiunea de a transforma Poiana Brașov în locul ideal pentru iubitorii de muzică, distracție și munte, Massif își propune să aducă în prim-plan diversitatea muzicală. Acesta are un program ce include artiști de nișă, recunoscuți pentru abordarea lor distinctă în diverse genuri muzicale.

Massif va consolida prezența unor genuri consacrate precum drum & bass, dubstep și muzică electronică și va explora noi teritorii muzicale precum afro-house, progressive house, deep sau tech house, completând peisajul sonor alături de reggae electronic sau melodic techno.

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente de pe Bemassif.com. Organizatorii promit o producție care va duce divertismentul de iarnă la un alt nivel, iar prin Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Shimza este unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. Artistul a făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul “Shimuzic”, dar și numeroase colaborări și single-uri precum ‘African Woman’ și ‘Akulalwa’, l-au consacrat pe ca unul dintre principalii producători de muzică house din această țară.

Gordo, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă ‘’Carnage’’ a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum “The Underground” și albumul “Papi Gordo”. În 2021, a ales un nou alias, ‘Gordo’, și a lansat single-ul “KTM”. De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. A avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, “Honestly, Nevermind”, lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat “Lazers Not Included”, în 2013. Stilul său distinct în care îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice i-a adus o bază mare de fani și apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el pe scenă va urca unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a prezentat situația industriei în septembrie 2023 și a comerțului internațional în iulie 2023.

Industria se redresează la Cluj, comerțul internațional e pe tobogan

Articolul următor
Comisia de dare în circulație a obiectivului de investiții varianta de ocolire a orașului Beclean, județul Bistrița-Năsăud a confirmat, în urma întrunirii la fața locului, că s-a îndeplinit nivelul standardelor de siguranță, fluență și integrare a centurii rutiere în Drumul Național DN 17, prin sensul giratoriu – pod peste Someș și sensul giratoriu din DN 17D cu DN 17D, în conformitate cu indicatorii proiectului.

Centura Beclean se inaugurează de Ziua Națională

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share