Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul de Oncologie Arad a fost inaugurat

Miercuri, 29 noiembrie 2023, a fost inaugurat Spitalul de Oncologie Arad.

Panglica inaugural a fost tăiată de vicepremierul României, Cătălin Predoiu și de către președintele CJ Arad, Iustin Cionca.

„Sunt peste 14.000 de arădeni bolnavi de cancer și ne preocupă să le asigurăm condiții mai bune, să îi facem să simtă că sunt importanți pentru comunitate și că în lupta lor nu sunt singuri. Am inaugurat astăzi noul Spital de Oncologie din Arad, construit de Consiliul Județean! Valoarea lucrării este de 10,7 milioane lei, cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și cofinanțarea Consiliului Județean. Am salvat un palat istoric al Aradului și am creat un spațiu frumos pentru tratatarea afecțiunilor oncologice”, a declarat Iustin Cionca.

Noul Spital de Oncologie a fost construit cu o finanţare de 13 milioane de lei, accesată prin PNDL, diferenţa de trei milioane de lei fiind asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean Arad. Spitalul are o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 3.500 de metri pătraţi, 50 de paturi pentru spitalizare continuă şi trei paturi pentru spitalizare de zi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Reabilitarea și modernizarea Drumului Județean DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – Drumul Național 1R, de 44 km, din Traseul Regional Transilvania de Nord, sunt terminate.

Dacia Asphalt a finalizat Traseul Transilvania Nord prin Gilău și Mărișel

Articolul următor
Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a prezentat situația industriei în septembrie 2023 și a comerțului internațional în iulie 2023.

Industria se redresează la Cluj, comerțul internațional e pe tobogan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share