Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris a premiat 40 de studenți din România

Compania TenarisSilcotub a premiat, în cadrul ceremoniei de decernare a burselor prin programul Roberto Rocca, 22 de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).
Programul Roberto Rocca vizează tineri din cele mai prestigioase universități cu profil tehnic din țară | Foto: UTCN

Demersul grupului industrial cu uzină la Zalău îl reprezintă susținerea educației și oportunităților de carieră.

Compania TenarisSilcotub a premiat, în cadrul ceremoniei de decernare a burselor prin programul Roberto Rocca, 22 de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN). Programul a acordat 40 de burse celor mai prestigioase universități cu profil tehnic din țară, în scopul susținerii educației și oportunităților de carieră.

Bursele educaționale acordate la UTCN au fost câștigate de tineri de la Facultatea de Automatică și Calculatoare; Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației; Facultatea de Inginerie Electrică; Facultatea de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției; Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică; Facultatea de Inginerie – Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Au fost distinși cu premii și studenți de la Universitatea Politehnică București (11 burse), Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi (4 burse), Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești (2 burse), Universitatea Babeș-Bolyai Cluj (1 bursă). Câștigătorii burselor Roberto Rocca sunt selectați pe baza rezultatelor academice din anul anterior, dar și prin prisma competențelor dovedite în centrele de evaluare.

Odată selectați, tinerii pot explora și alte programe pe care TenarisSilcotub le oferă, precum cele de practică sau Global Trainee, pentru cei care își doresc să facă primii pași în carieră. De la înființarea programului, studenții de la UTCN reprezintă, an de an, cel mai numeros grup de bursieri aparținând aceleiași universități.

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în industriile energiei, mecanică și auto. În România, grupul Tenaris are unități de producție la Zalău, Călărași, Câmpina, cu 1.700 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerii estimează creșteri de prețuri pentru perioada următoare

Articolul următor

Patru angajați ai E.ON România au fost desemnați „Ambasadorii Binelui”, în prima ediție a campaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share