Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alukonigstahl își deschide showroom la Cluj

În 2024, Alukonigstahl România are în plan deschiderea unui showroom nou la sediul său din Cluj-Napoca și reamenajarea showroom-ului din București.
Sediul din Cluj-Napoca al furnizorului de materiale de construcții | Foto: Alukonigstahl Romania

Furnizorul austriac de sisteme de aluminiu și oțel va investi în magazinele din principalele orașe ale României.

În 2024, Alukonigstahl România are în plan deschiderea unui showroom nou la sediul său din Cluj-Napoca și reamenajarea showroom-ului din București, conform Agenda Construcțiilor. Lipsa proiectelor mari de birouri a fost o caracteristică a construcțiilor imobiliare în 2023, dar există în continuare proiecte de dimensiune medie, potrivit Adrianei Șerban, Marketing Manager al Alukonigstahl România.

În ultima perioada, compania a livrat sisteme arhitecturale pentru clădiri precum Arghezi Office, AFI Loft, IT Perspective, sediul Bosch din Cluj sau sediul Hamilton Timișoara, alte clădiri cu funcțiune mixtă, office și rezidențial. În 2023, cifra de afaceri a Alukonigstahl România și-a menținut evoluția înregistrată anul trecut, conducerea companiei estimând păstrarea tendinței până la finele anului în curs.

“Pentru 2024 suntem optimiști. Suntem deja implicați în mai multe proiecte, aflate în diverse stadii. Dacă vor fi lansate sau nu, vom vedea. Acest lucru nu mai depinde de noi”, a precizat Adriana Șerban. Alukonigstahl este un grup activ în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei Konig.

Grupul Konig este un concern internațional specializat în comerțul cu sisteme de profile pentru construcții, profile din oțel, precum țevi rectangulare, ovale sau de diferite forme. Centrul de greutate al activității sale sunt piețele în continuă expansiune din Europa de Est și Europa de Sud-Est.

Filialele sale internaționale se găsesc în Ungaria, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Polonia, Slovacia, Olanda. Grupul Konig are în Europa 900 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După integrarea platformei Astra Trans Carpatic la Ghișeul Unic ARF, sistemul de vânzare integrat de bilete de tren mai cuprinde operatorii Transferoviar Călători Cluj (TCC) și CFR Călători București.

Transferoviar Călători, conectată la Ghișeul Unic ARF

Articolul următor

Dr. Vass Levente, propunere pentru reglementarea activității medicilor care activează la stat și în privat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share