Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrale fotovoltaice “în cascadă” la Aquabis. 13 locații cuprinse în proiect

Lucrările sunt executate de Datacor Green Energy, echipa de implementare fiind condusă de Călin Brehar, Chief Operating Officer.
Termenul strâns de implementare și poziționarea centralelor au fost principalele dificultăți ale proiectului | Foto: Datacor

Societatea de apă și canalizare Aquabis Bistrița se află în faza finală a proiectului de energie verde.

Lucrările de la Aquabis sunt executate de Datacor Green Energy, echipa de implementare fiind condusă de Călin Brehar, Chief Operating Officer. “În orice proiect, fără excepție, echipele din teren sunt cele care își asumă greul și trag tare pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce a fost contractat, planificat și proiectat în birouri.

Ne apropiem de finalizarea lucrărilor la cele 13 locații ale Aquabis. Termenul strâns de implementare a fost o provocare, la fel și poziționarea centralelor în locațiile respective. Echipele noastre de instalare care au depus eforturi considerabile pentru a livra proiectele de centrale fotovoltaice în termenul stabilit”, a transmis conducerea Datacor.

Lucrările de la Aquabis sunt executate de Datacor Green Energy, echipa de implementare fiind condusă de Călin Brehar, Chief Operating Officer.

Aquabis este o societate sub autoritatea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi îşi desfăşoară activitatea în șase zone: sistemele Bistriţa, Bîrgău-Colibiţa, Rodna, Năsăud, Sîngeorz-Băi și Beclean. Aceasta a înregistrat, în 2021, afaceri de 58 milioane lei și un profit net de 4,8 milioane, având 452 de salariați.

Datacor este furnizor regional de soluții integrate în domeniul energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii. Acesta operează în segmentele office, retail și industrial și energia verde. Compania avea afaceri de 52 de milioane lei în 2022, cu un profit net de 7,8 milioane, fiind deținută de Bogdan Bilegan (75%) și Cristian Bilegan (25%).

Datacor dispune de cinci puncte de lucru: Bistrița – sediul administrativ și logistic, București – sediu secundar și logistic, Cluj – punct de prezență și logistic, Iași, Timișoara – centre de service. Printre partenerii săi se numără Corning Optical Communications, Vertiv, Honeywell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stadion conform standardelor UEFA la Brașov

Articolul următor
Acesta a fost gazda ceremoniei de decorare a lui Sergiu Pașca, medic, cercetător, profesor de psihiatrie și științe comportamentale la Universitatea Stanford din SUA cu Ordinul Național "Pentru Merit" în grad de Ofițer, conferit de către președintele României, Klaus Iohannis.

Cercetător celebru format la Cluj, decorat în SUA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share