Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Purcari Wineries a venit după investitori la Cluj

Invest Club Cluj (ICC) a organizat o întâlnire cu managementul Purcari Wineries Group (PWG), companie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Investitorii clujeni s-au familiarizat cu proiectele Purcari Wineries | Foto: ICC

Producătorul de vinuri și-a prezentat perspectivele de viitor în cadrul hub-ului investitorilor la bursă.

Invest Club Cluj (ICC) a organizat o întâlnire cu conducerea Purcari Wineries Group (PWG), companie listată la Bursa de Valori București. Eugeniu Baltag, Investor Relations Manager al PWG, a relatat situația actuală a companiei și perspectivele de viitor. Prezentarea a fost urmată de un eveniment de networking cu investitorii PWG din zona Clujului.

Invest Club Cluj (ICC) a organizat o întâlnire cu conducerea Purcari Wineries Group (PWG), companie listată la Bursa de Valori București.

PWG, companie înregistrată în Cipru, este unul dintre principalii producători de vin și brandy din Europa Centrală și Est. Grupul administrează 1.450 ha de podgorii și operează platforme de producție în România, Moldova și Bulgaria. Printre acționari s-au numărat Amboselt Universal, Leo Overseas, Pavăl Holding, East Capital Asset Management, SEB Investment Management, Franklin Templeton.

“Încurajez și celelalte companii antreprenoriale, chiar și cele de stat, să vină la hub-ul nostru pentru a arăta deschidere față de investitori. Doar așa putem crește interesul românilor pentru a investi în companiile din România. Cu toții știm că la noi în țară încă se merge pe sistemul “nu investesc în România, aici sunt interese mari la mijloc”.

Prin astfel de întâlniri, companiile pot să se aproprie de investitori și să arate că au tot interesul pentru a genera rezultate bune și beneficii investitorilor”, consideră inițiatorul ICC, Paul Maior. ICC oferă investitorilor un spațiu dedicat pentru a-și împărtăși cunoștințele, experiența și strategiile. Cea mai mare comunitate de investitori din România își propune să promoveze educația financiară în țara noastră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Producţia industrială realizată, în septembrie 2023, a scăzut cu 9,1% faţă de septembrie 2022 (faţă de o scădere cu 5,1% pe total ţară)

Statistica Sălajului: industria și agricultura în picaj, dar salarii în creștere

Articolul următor
O echipă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj a obținut trei premii I la competiția ”Inițierea și dezvoltarea unei afaceri inovative”.

Laptele de pasăre reinterpretat la Cluj, premiat ca afacere inovativă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share