Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Laptele de pasăre reinterpretat la Cluj, premiat ca afacere inovativă

O echipă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj a obținut trei premii I la competiția ”Inițierea și dezvoltarea unei afaceri inovative”.
Echipele de tineri de la Cluj au impresionat juriul cu deserturile concepute | Foto: USAMV

Echipele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj au obținut trei premii I la competiția ”Inițierea și dezvoltarea unei afaceri inovative”.

Lapte de pasăre reinterpretat, preparat al unei echipe de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din cadrul USAMV Cluj, a cucerit primul loc la competiția studențească, în cadrul secțiunii de evidențiere a tradițiilor gastronomice naționale.

Concursul a fost organizat de Facultatea de Management și Turism Rural din cadrul Universității de Științele Vieții Regele Mihai I din Timișoara. Echipa USAMV a fost formată din patru studente, coordonate de cadrele didactice Adriana Păucean, Simona Man și Simona Chiș.

Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală din USAMV Cluj, prin echipele din cadrul Departamentul de științe economice, a obținut alte două premii I.

Acestea au fost înmânate pentru proiectele ”La Mița Colibița – dulcele din străbuni la Marea de la Munte”, respectiv “Bilbor – Viitorul unei îndelungate tradiții”, ambele avându-l drept coordonator pe Felix Arion, cadru didactic la universitatea clujeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Invest Club Cluj (ICC) a organizat o întâlnire cu managementul Purcari Wineries Group (PWG), companie listată la Bursa de Valori București (BVB).

Purcari Wineries a venit după investitori la Cluj

Articolul următor

România a câștigat premiul Gourmand World Cookbook pentru cea mai bună carte de bucate Est Europeană prin Mircea Groza

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share