Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii francezi au vizitat noul centru Brinel din capitală

40 de companii au participat la evenimentul Speed Business Meeting, inițiat de CCIFER în parteneriat cu Net Brinel Cluj și Up Romania
Membrii organizației franceze au avut parte de un tur ghidat al noului spațiu de birouri din București | Foto: CCIFER

150 de întâlniri business to business (B2B) au avut loc în cadrul evenimentului organizat de Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România.

40 de companii au participat la evenimentul Speed Business Meeting, inițiat de CCIFER în parteneriat cu Net Brinel Cluj și Up Romania. În cadrul întâlnirilor B2B participanții au schimbat cărți de vizită, au creat legături de business și au identificat noi oportunități de colaborare.

Evenimentul B2B s-a încheiat cu un cocktail de networking. Membrii CCIFER au avut parte de un tur ghidat al celui mai nou spațiu de birouri din București al Net Brinel.

Membrii CCIFER au avut parte de un tur ghidat al celui mai nou spațiu de birouri din București al Net Brinel.

Portofoliul Brinel acoperă etapele procesului de transformare digitală: de la soluții de infrastructură, servicii cloud, cybersecurity până la aplicații digitale de business (ERP, modernizare de aplicații) și servicii IT avansate.

Din 2018, Net Brinel este o companie deținută integral de grupul francez SNEF. De 100 de ani pe piață, SNEF a ajuns la afaceri de 1,5 miliarde de euro, cu 13.000 de angajați, și o prezență în 30 de țări. Anul trecut, Net Brinel Cluj avea afaceri de 295 de milioane de lei, cu un profit net de 13,6 milioane și 125 de angajați.

CCIFER reunește 550 de companii franceze și române. Firmele membre sunt lideri în diverse sectoare de activitate ale economiei locale. Organizația exprimă o poziție comună a investitorilor francezi în România în dialogul public-privat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cristian și Cristina Iepure dețin 2 ha de teren pe care cultivă plante perene, printre care o specie de chiparos veșnic verde folosit pentru amenajarea gardurilor vii,

Cultură de chiparoși la Sălicea. Vor să ajungă furnizorul nr. 1 de plante ornamentale

Articolul următor

Omnicredit desemnată cea mai bună platformă de microfinanțare digitală din Europa Centrală și de Est de către SME Banking Club

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share