Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Politehniștii clujeni au vizitat parcul industrial din Șieu-Măgheruș

În cele trei ore petrecute împreună în Parcul Industrial TeraPlast, am reușit să le oferim o perspectivă mai detaliată asupra proceselor de producție, concentrându-ne pe extrudare, fabricarea țevilor și a materialelor plastice.
Studenților li s-au prezentat procesele de producție: extrudarea, fabricarea țevilor și a materialelor plastice | Foto: TeraPlast

Grupul aflat în vizită de studiu provine de la Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

“În cele trei ore petrecute împreună în Parcul Industrial TeraPlast, am reușit să le oferim o perspectivă mai detaliată asupra proceselor de producție, concentrându-ne pe extrudare, fabricarea țevilor și a materialelor plastice.

Am dorit să le arătăm nu doar procesul tehnic, ci și eforturile noastre constante de a inova și de a aduce soluții sustenabile în industrie. Prin intermediul unei prezentări ample despre companie și produse, am reușit să le transmitem acestora angajamentul nostru ferm pentru calitate și excelență.

Considerăm esențiale astfel de interacțiuni cu tinerii, deoarece este de datoria noastră să le arătăm oportunitățile de creștere și de dezvoltare care există în România. Ne bucurăm să fim parte din această experiență educațională.

Suntem hotărâți să continuăm să investim în viitorul tinerilor talentați din țară. Îi încurajăm să exploreze tot mai mult posibilitățile pe care le au în față, pentru a deveni ei înșiși factori ai schimbării și inovației pentru industriile locale”, au sintetizat reprezentanții TeraPlast.

TeraPlast este unul dintre cei mai importanți procesatori de polimeri din Estul Uniunii Europene și singurul producător de granule HFFR din România. Din 2008 încoace, capitalizarea companiei a crescut de peste patru ori, ajungând la 1,03 miliarde de lei.

Grupul industrial este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Din 2008, TeraPlast este listată la Bursa de Valori București. Acțiunile companiei sunt incluse în mai mulți indici de referință locali și internaționali.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AIUD: Aproape 4 milioane de euro pentru tineri și educație

Articolul următor

Campanie de informare și educare a elevilor derulată de CNAIR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share