Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Charlie Ottley va fi prezent la Hunedoara pentru a găzdui lansarea episodului „Transilvania”.

Charlie Ottley, cunoscutul producător BBC și îndrăgostit iremediabil de România, va fi prezent la Hunedoara pentru a găzdui lansarea episodului „Transilvania”. A venit rândul Castelului Corvinilor să fie promovat. Evenimentul este programat pe 14 decembrie și va conține o sesiune de Q&A. Intrarea este liberă.

Prima serie Flavours of Romania a înregistrat cea mai mare audiență din rândul documentarelor găzduite de platforma Netflix, în 2020. Din cea de-a doua serie, la lansarea căreia va fi prezent și producătorul BBC Charlie Ottley, face parte și episodul „Transilvania”, care conține imagini spectaculoase cu Castelul Corvinilor. Filmările în județul Hunedoara au avut loc în luna iulie 2023.

„În cea de-a doua serie, Charlie Ottley şi echipa sa îşi propun o abordare mai personală a locurilor, oamenilor şi obiceiurilor reprezentative ale României,” se precizează în postarea Primăriei Hunedoara pe contul de Facebook.

Prezentarea oficială va fi susținută de producătorul BBC, iar după proiecție acesta va participa la o sesiune de Q&A. Evenimentul este programat joi, 14 decembrie 2023, la Centrul Cultural „Corviniana”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursă foto – Facebook Primăria Hunedoara

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CIS GAZ intră în acționariatul Next Energy Distribution

Articolul următor

Turismul românesc se bazează pe români, doar 15% sunt din străinătate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share