Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fonduri de peste 80 de milioane de euro atrase pentru UAV din Arad

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a atras în ultimii 3 ani fonduri europene, naționale și locale care au depășit de 4 ori bugetul universității.

Cea mai mare pondere o au proiectele din fonduri externe nerambursabile care însumează peste 60 milioane euro, celelalte fonduri venind de la Ministerul Educației, Ministerul Cercetării, Compania Națională de Investiții și din finanțări locale prin Centrul Municipal de Cultură și Centrul Cultural Județean Arad.

Noul cămin studențesc al UAV de la Facultatea de Design, noul sediu al Facultății de Științe Economice de pe strada Paul Chinezu, noul Centru de Cercetare în Bio-economie sustenabilă din Vladimirescu sunt doar câteva din cele mai importante obiective de investiții din ultimii trei ani care au determinat nu doar dezvoltarea bazei materiale ci și crearea unor noi oportunități pentru activitatea de cercetare.

„Toate aceste proiecte care au determinat o creștere a calității activității didactice, a condițiilor de lucru, a dezvoltării infrastructurii și a muncii de cercetare, care au contribuit la dezvoltarea profesională a cadrelor didactice și a personalului administrativ au fost posibile prin munca de echipă a celor implicați. A fost un efort comun, o muncă perseverentă și dorința de a dezvolta această universitate. Mulțumesc celor care s-au implicat în atragerea și implementarea acestor proiecte și sunt convinsă că și în anul care urmează vom reuși să accesăm fonduri importante prin care să continuăm să creștem această universitate”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile în energia eoliană vs. impactul asupra mediului. Ministrul Mediului: „Ar trebui să avem o viziune echilibrată asupra raportului”

Articolul următor

Despre biografiile Ceaușeștilor la Colocviile Muzeului Țării Crișurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share