Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Emirates caută specialiști IT din România pentru a lucra la Dubai

Cea mai mare companie aeriană internațională și principal furnizori de servicii în domeniul transportului aerian, Emirates, a decis recrutarea de specialiști IT din România. Interviurile pentru recrutare vor fi organizate la București, la jumătatea lunii ianuarie 2024, anunță Economica.net.

Peste 200 de experți din domeniile software engineering și technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovație și managementul serviciilor sunt pe lista de recrutări ale Grupului Emirates.

Adel Al Redha, COO Emirates încurajează alegerea Dubaiului pentru munca în IT

Grupul Emirates are o echipă IT care este implicată în proiecte de ultimă generație B2C, B2B, servicii de suport și operațiuni.  În ultimul an, portofoliul clienților a depășit numărul de 40 de branduri și companii din Dubai și din întreaga lume.

„Dubai este în top 10 orașe din lume în care experții tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicații. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanență să optimizăm produsele și eficiența operațiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluția tehnologică și pentru a dezvolta competențele angajaților noștri. Dorim să atragem oameni talentați în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante și solicitante în același timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele și activitățile noastre cotidiene. Știm că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei” a spus Adel Al Redha, COO Emirates, citat de Economica.net.

Angajații sunt în continuă formare

Pentru a evita plafonarea și rutina, personalul implicat în activitățile echipei IT a Grupului Emirates urmează cursuri aprofundate despre instrumente, tehnologii, subiecte tehnice și livrare Agile. Acestea sunt dublate de e-learning și susținerea femeilor din domeniul tehnic. Nu lipsesc sesiunile de schimb de cunoștințe, discuțiile tehnice, evenimentele de tip hackathon, codefest și bootcamp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se depun cererile pentru motorină la APIA

Articolul următor

Primarul Gheorghe Damian: După atâția ani de la pandemie, instituțiile statului încă mai cer hârtii în „original”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share