Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Târg cu Sârg”, ediție specială de sărbători, în Cetatea Oradea

Orădenii sunt invitați luni, 18 octombrie 2023, între orele 12:00 și 20:00 în Corpul F – Sala de evenimente a Cetății Oradea, unde se va desfășura ediția specială de sărbători a „Târg cu Sârg”.

Evenimentul continuă să fie un punct de întâlnire a gusturilor autentice și a tradițiilor gastronomice, datorită producătorilor locali de produse alimentare care participă la fiecare ediție. Standurile abundă în mezeluri, brânzeturi, miere, siropuri și gemuri, vinuri locale, bere artizanală și multe altele. În fiecare produs descoperim nu doar gustul remarcabil, ci și bogăția culturală și pasiunea din spatele preparării.

Produse handmade

Pentru prima dată, lumea deliciilor producătorilor locali de produse alimentare va fi completată de o varietate de produse handmade, aducând astfel un plus de farmec și diversitate în experiența târgului. Este o ocazie minunată de a cunoaște, aprecia și susține artizanii locali.

De la decorațiuni de tot felul, atent create cu migală și dragoste, la jucării handmade, pline de culoare și bucurie, precum și multe alte produse handmade, vizitatorii vor avea ocazia de a aduce acasă nu doar obiecte frumoase, ci și emoții și amintiri speciale.

Atelier de bunătățuri

Și de această dată, organizatorii au pregătit o surpriză vizitatorilor – un „Atelier de bunătățuri”, susținut în cadrul proiectului „Școala ne învață, noi aplicăm” a Colegiului tehnic „Traian Vuia” – Specializarea Alimentație publică și turism. Elevii, asistați de către profesorii lor, vor prepara, pentru vizitatorii târgului, pogăgi, cornulețe și alte bunătățuri.

„Prin această ediție specială dorim să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și experiențe autentice și conexiuni cu comunitatea noastră creativă. Sărbătoriți spiritul sărbătorilor alături de noi, bucurați-vă de fiecare detaliu și găsiți cadoul perfect în mijlocul acestui univers de frumusețe și creativitate!”, spune Remus Roșca, inițiatorul târgului.

„Târg cu Sârg”este organizat de Rotary Club Oradea Insignis în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Oradea cu sprijinul ROMCOM.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Propunerea pentru noul Cod Silvic 2023, așteaptă avizele celor 17 ministere

Articolul următor

45% dintre șomerii bihoreni au peste 50 de ani, 58% au studii primare și gimnaziale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share