Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cofrajele complete pentru construcții vor putea fi găsite și la Oradea

Construct Partener Confort (CPC) SRL o companie din Bistrița axată pe o gamă largă de echipamente pentru construcții va deschide un punct de lucru la Oradea în ianuarie 2024. CPC este unic importator pentru sistemele de cofrare Baukrane.

Piața orădeană a construcțiilor este în plin avânt, ceea ce a determinat o firmă din Bistrița să-și deschidă un punct de lucru la Oradea.

„Oradea este un oraș în continuă dezvoltare, unde se construiește mult. Ăsta a fost unui dintre motivele pentru care am decis să intrăm pe piața orădeană cu produsele noastre. Punctul nostru de lucru va fi deschis la mijlocul lunii ianuarie în zona Hornbach. Comercializăm sau închiriem atât pentru constructori – șantiere mari cât și pentru persoanele fizice care își construiesc case. Dispunem de sisteme moderne de cofraje, de toate tipurile, atât pentru pereți cât și pentru tavane, etc”, ne- informat Iacob Scurtu, administratorul Construct Partener Confort.

Iacob Scurtu

 

Reprezentant Baukrane în România

CPC este unic importator pentru România a sistemelor moderne de cofrare Baukrane, cunoscute în peste 40 de țări.

Reprezentanții Baukrane s-au aflat la sfârșitul săptămânii trecute la Oradea unde, la sediul Federației Patronilor Bihor și-au prezentat produsele inovative în fața firmelor de construcții din Bihor.

Delegația poloneză formată din Marek Wilk – Director Productie și Kamil Tryniszewski – Manager Export a prezentat în detaliu produsele cu care intră pe piața bihoreană: cofraje de perete și de tavan, planșee și schele.

Acestea vor putea fi cumpărate sau închiriate de la punctul de lucru al CPC care va fi inaugurat în ianuarie 2024 la Oradea.

Punctul de lucru din Oradea va fi condus de Amalia și Dani Cotuna.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bilanț pe 2023 la Universitatea din Oradea

Articolul următor

Noile modificări fiscale se discută la TaxEU Forum 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share