Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL finalizează lucrările de construcție pentru prima clădire rezidențială a proiectului mixed-use PALTIM din Timișoara

SPEEDWELL, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, anunță finalizarea lucrărilor de construcție din Timișoara pentru primele 123 de apartamente aferente fazei I a proiectului mixed-use de regenerare urbană, PALTIM. Livrarea este programată pentru primăvara anului 2024.

Amplasat într-o zonă privilegiată, în apropierea râului Bega, PALTIM va livra în total 236 de apartamente premium, cu un design deosebit, precum și spații de birouri și retail. În plus, proiectul include și restaurarea a două clădiri istorice care valorifică patrimoniul arhitectural al zonei.

PALTIM

Prima fază a proiectului, în curs de  finalizare, va livra în total 123 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de două, trei și patru camere, dispuse într-un imobil cu regim de înălțime P+7. A doua fază a proiectului va adăuga 113 unități rezidențiale diversificând astfel oferta de locuințe. În prezent, peste 60% din apartamente au fost deja vândute.

Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL

„PALTIM este mai mult decât un proiect. Reprezintă angajamentul nostru față de dezvoltarea orașului Timișoara. Vom continua să contribuim la progresul comunității locale atât prin proiecte inovatoare și sustenabile, cât și prin conservarea patrimoniul istoric și cultural oferit de locații. În cazul PALTIM, renovarea celor două clădiri abandonate – o veche vilă monument și o secțiune a fostei fabrici – reprezintă promisiunea noastră în direcția conservării și revitalizării patrimoniului local. Cu o abordare ce pune accent pe atenția la detaliu și care respectă autenticitatea arhitecturală readucem la viață aceste bijuterii istorice, pe care le transformăm în spații contemporane unice și le integrăm cu succes în peisajul urban”, declară Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL.

Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator SPEEDWELL

„Dorim să reiterăm promisiunea de a dezvolta proiecte de referință care să aducă valoare comunităților și orașelor în care ne desfășurăm activitatea. Suntem onorați să investim în inițiative remarcabile, care valorifică trecutul și contribuie la crearea unui prezent și viitor mai bune pentru acest oraș. PALTIM se distinge în mod evident de opțiunile convenționale din piață, conceptul său unic fiind dedicat celor care își doresc să investească în liniștea și siguranța zilei de mâine. În plus, confortul oferit de calitatea materialelor sau aprecierea în timp a proiectului sunt elemente esențiale pentru PALTIM. Ținem cont de fiecare detaliu și ne concentrăm pe cele mai înalte standarde, garantând comunității noastre o experiență unică cu beneficii pe termen lung”, declară Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator SPEEDWELL.

Pe lângă facilități – ce includ spații de retail, magazine de proximitate, o cafenea și un restaurant – PALTIM oferă viitorilor rezidenți oportunitatea de a alege apartamentul dorit dintr-o varietate de opțiuni aflate în stoc, în funcție de nevoile și stilul lor de viață.

Comunități puternice

Cu o reputație solidă pe piața imobiliară într-unul dintre cele mai frumoase și moderne orașe din România, SPEEDWELL a creat deja o tradiție în dezvoltarea de comunități puternice. Astfel, compania continuă să investească în Timișoara prin proiecte care schimbă fața anumitor zone din oraș și contribuie la evoluția comunității locale. Un exemplu în această direcție este achiziționarea terenului pe care se află fosta fabrică de textile, 1 IUNIE S.A.

Similar cu PALTIM, viitorul proiect va crea spații de calitate pentru comunitate și va duce mai departe moștenirea culturală și istoria industrială a locului. În plus, proiectul 1 IUNIE a primit titlul de Cea Mai Bună Tranzacție Imobiliară a Anului la Gala Premiilor CIJ (Construction & Investment Journal) România, fapt ce reafirmă angajamentul dezvoltatorului față de reconversia și regenerarea urbană a zonelor abandonate. După PALTIM, aceasta este a doua investiție realizată de SPEEDWELL în Timișoara, un important centru universitar, în care compania își propune să investească pe termen lung.

SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și 1 IUNIE în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spații industriale de peste 1,5 milioane euro în Tăuții Măgherăuș, lângă Aeroportul Maramureș

Articolul următor

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, ediția a XV-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share