Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spații industriale de peste 1,5 milioane euro în Tăuții Măgherăuș, lângă Aeroportul Maramureș

Sursă foto: Depositphotos

În proximitatea Aeroportului Maramureș din Tăuții Măgherăuș, în zona metropolitană Baia Mare, se conturează un parc industrial care va ocupa 1,4 hectare. Investiția de peste 1,5 milioane euro este dorită de Viorel Vasile Ember, beneficiarul companiei Arox Equipment, specializată pe furnizarea de piese de schimb pentru echipamente industriale grele.

Noua configurație investițională este susținută de infrastructura rutieră a zonei, recent îmbunătățită cu refacerea Drumului Comunal 97 și de noua unitate a Universal Alloy Corporation Europe de la Tăuții Măgherăuș, unul dintre cei mai importanți producători de extrudare din aliaje dure din lume. Investitorul și-a propus să ridice clădiri pe 60%% din spațiul de 1,4 ha, potrivit 2m news.

„Terenul, aflat în proprietatea orașului Tăuții Măgherăuș, este vizat pentru construirea unui nou sediu și a unor hale de producție/depozitare și pentru demararea proiectului va fi scos la licitație în ianuarie 2024 de autoritatea publică locală. Demersul (scoaterea la licitație a terenului) este în curs de finalizare în această lună” spune Cătălin Vischi, care completează, spunând că în urma investiției va fi derulată o activitate economică nepoluantă cu 50 de angajați, în prima fază.  Proiectul ar urma să fie terminat în cel mult doi ani.

Viorel Vasile Ember și activitatea economică din Tăuții Măgherăuș și Baia Mare

Viorel Vasile Ember este beneficiarul companiei Arox Equipment, care a înregistrat o cifră de afaceri de 21 475 251 lei și un profit net de 1 499 132 lei, cu un număr mediu de 22 de angajați. Tot de Viorel Vasile Ember se leagă mai modesta Asuc Int SRL, dar și Cod Gas Enterprise SRL, care a avut un an 2022 cu  11 968 015 lei cifra de afaceri, dar un profit net de 460 298 lei.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aplicațiile Băncii Transilvania (BT) nu vor fi disponibile în perioada 30 decembrie, ora 16:00 – 2 ianuarie, ora 12:00, însă cardurile vor funcționa pentru plăți la comercianți și retrageri de numerar.

Revelion fără aplicațiile Băncii Transilvania. Restricții de patru zile

Articolul următor

SPEEDWELL finalizează lucrările de construcție pentru prima clădire rezidențială a proiectului mixed-use PALTIM din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share