Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hub UTCN, inaugurat de colindători

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca s-a întâlnit, la Hub UTCN, cu decani, prodecani, directori de departamente, membri ai Biroului operativ al Senatului, președinții comisiilor Senatului, directori de extensii, coordonatori de consilii programe doctorale, șefi de servicii și direcții.
La întâlnirea de la fosta Casă de Modă au participat și șefii extensiilor din alte județe | Foto: UTCN

Participanții la întâlnirea de final de an a instituției au avut ocazia să viziteze clădirea proaspăt renovată a Casei de Modă.

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca s-a întâlnit, la Hub UTCN, cu decani, prodecani, directori de departamente, membri ai Biroului operativ al Senatului, președinții comisiilor Senatului, directori de extensii, coordonatori de consilii programe doctorale, șefi de servicii și direcții. Prilejul a fost marcarea sărbătorilor de iarnă și a sfârșitului de an.

Întâlnirea s-a desfășurat într-un nou sediu al universității de pe str. G. Barițiu. Invitații au participat la momentul festiv realizat de grupurile de colindători. Rectorul UTCN, Vasile Țopa, a mulțumit participanților pentru întreaga activitate desfășurată și buna colaborare din 2023.

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca s-a întâlnit, la Hub UTCN, cu decani, prodecani, directori de departamente, membri ai Biroului operativ al Senatului, președinții comisiilor Senatului, directori de extensii, coordonatori de consilii programe doctorale, șefi de servicii și direcții.

Conducerea instituției a adresat urări întregului colectiv academic și administrativ al universității. Aceasta a acordat diplome și premii pentru cea mai bună lucrare de licență de la fiecare dintre facultățile instituției. Întâlnirile s-au desfășurat la Hub UTCN, pe care participanții au avut ocazia să-l viziteze.

Invitații au asistat la un moment festiv realizat de Corul Teologic Sf. Ioan Damaschinul, ansamblul folcloric al studenților de la specializarea etnologie, corul de bărbați din Chechiș (județul Maramureș), ansamblul folcloric studențesc Românașul, reprezentanți ai Organizației Studenților din UTCN.

Clădirile de lângă fostul sediu județean al BCR (achiziționat de municipalitate), Casa de Modă și fostul sediu central al Băncii Transilvania (BT), au fost cumpărate de UTCN. În Senatul Universității s-a aprobat un împrumut de 21 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții, pentru un program total de investiții de 44 de milioane.

Hub UTCN are prevăzute spații de cercetare și coworking, centru de conferințe, cafeterie și restaurant. Pentru clădirea BT s-au propus spații educaționale constând în 30 de săli de seminarii și laboratoare, săli pentru cadre didactice și săli de ședințe, pe toate cele șapte niveluri, parterul fiind dedicat unei librării și unui spațiu multifuncțional pentru studenți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Frații Moldovan, de la Crama Jelna, și antreprenorul maramureșean Florin Font (imobiliare, construcții și restaurante în Bistrița) au achiziționat hotelul Coroana de Aur

Proprietarii Crama Jelna au preluat Coroana de Aur

Articolul următor
Hotelul de cinci stele Radisson Blu, dezvoltat de compania Winners Park Invest (WPI), va termina anul cu afaceri de 7,4 milioane de euro, în linie cu ce a bugetat, şi a demarat construcţia fundaţiei pentru un nou corp

Noua aripă a Radisson Blu Cluj se deschide în 2025

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share