Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 4 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi Spitalul de Psihiatrie „Dr. Slavoljub Bakalović“ din Vîrșeț

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi Spitalul de Psihiatrie „Dr. Slavoljub Bakalović“ din Vîrșeț vor putea fi aduse la standarde moderne grație unei finanțări ce depășește 4 milioane de euro, prin intermediul Programului Interreg IPA România-Serbia 2021-2027.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea a semnat contractul de finanțare aferent proiectului de infrastructură pentru îmbunătățirea serviciilor medicale pentru persoanele vârstnice afectate de afecțiuni psihice în regiunea de frontieră româno-sârbă, finanțat prin Programul Interreg IPA România – Serbia 2021-2027.

Proiectul de investiții este cu valoarea de 4,5 milioane de euro și privește parteneriatul dintre Spitalul de Psihiatrie „Dr. Slavoljub Bakalović“ din Vîrșeț, Serbia și Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Ministerul Dezvoltării investește în servicii de sănătate la Reșița

Dotarea cu echipamente moderne, care să aducă unitatea spitalicească reșițeană la standardele actuale se realizează printr-un parteneriat transfrontalier.

„Astfel, prin proiect se vor asigura investițiile necesare pentru asigurarea accesului egal la îngrijirea sănătății pentru persoanele vârstnice vulnerabile și sprijinirea rezilienței sistemelor de sănătate, inclusiv a îngrijirii primare, și promovarea tranziției de la îngrijirea instituțională la cea bazată pe familie și comunitate în regiunea de frontieră româno-sârbă“, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Dezvoltării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNR lansează moneda aniversară - 150 de ani de la nașterea lui Vladimir Ghika

Articolul următor

Baza sportivă nouă de la Caransebeș e confirmată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share