Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baza sportivă nouă de la Caransebeș e confirmată

Cum la Caransebeș, aproape toate bazele sportive sunt private, pentru 2024 se conturează una nouă, propusă de Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin. Primarul Felix Borcean spune că nu s-a decis amplasarea.

Noua bază sportivă a Caransebeșului va completa investiția în activități sportive și de recreere, reprezentată de bazinul acoperit care va fi construit în incinta ștrandului municipal. Este un proiect al Companiei Naționale de Investiții, care se ridică la peste 20 de milioane de lei și va fi realizat de o firmă din București.

Din concurența Guvernului cu PSD câștigă cei din Caransebeș

Despre noua bază sportivă din Caransebeș, primarul vorbește cu mândrie, asumând meritele actualei administrații.

„La inițiativa președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, Caransebeșul va beneficia de o bază sportivă acoperită, care urmează să fie amplasată într-unul din cartierele Șesu-Roșu, Valea Cenchii sau Jupa, după ce vom identifica un teren adecvat. Investiția de 1 milion de lei va completa celelalte realizări ale administrației locale din anii precedenți”, a notat primarul Felix Borcean.

Indiferent cui aparțin inițiativele, construirea unor obiective dedicate sportului și activităților recreative sunt, la urma urmelor, în beneficiul locuitorilor din zonă și ceea ce va rămâne la finalul mandatelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 4 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi Spitalul de Psihiatrie „Dr. Slavoljub Bakalović“ din Vîrșeț

Articolul următor

Diploma de Ridicare a Timișoarei la Rangul de Oraș Cezaro-Crăiesc e expusă la Muzeul Național al Banatului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share