Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bittnet obține o creditare de 15 milioane de la Banca Transilvania

Bittnet Systems a informat investitorii despre îmbunătățirea structurii de finanțare bancară prin prelungirea și suplimentarea a două produse de creditare contractate de la Banca Transilvania (BT) Cluj de către Dataware Consulting.
Compania înființată de frații Logofătu are ca activitate training-ul și soluțiile IT | Foto: Bittnet Group

Banii împrumutați de compania informatică vor fi folosiți pentru finanțarea unor contracte semnificative și asigurarea de garanții la licitații.

Bittnet Systems a informat investitorii despre îmbunătățirea structurii de finanțare bancară prin prelungirea și suplimentarea a două produse de creditare contractate de la Banca Transilvania (BT) Cluj de către Dataware Consulting. Aceasta este parte a pilonului de Cloud & Infrastructure a grupului Bittnet.

“Contractele au fost prelungite în următoarele condiții. Suplimentarea plafonului pentru finanțarea capitalului de lucru cu 15 milioane lei, de la 2,5 milioane până la suma maximă de 17,5 milioane este un produs bancar care va fi folosit pentru finanțarea punctuala a unor contracte semnificative prezente și viitoare.

Garanțiile constituie ipotecă asupra conturilor bancare deschide la BT, cesiunea creanțelor rezultate din contractele finanțate și garanție din partea asociatului majoritar al Dataware Consulting, Dendrio Solutions.

Produsul va fi utilizat revolving, prin trageri succesive, pentru asigurarea componentei de finanțare –  acolo unde vă fi cazul – pentru contractele cu ciclu de implementare mare și care presupun livrarea unor soluții complexe de integrare IT&C”, a menționat președintele Bittnet, Mihai Logofătu.

“Suplimentarea cu 3 milioane de lei a plafonului non-cash pentru emiterea de scrisori bancare de garanție. Produsul va fi folosit în activitatea curentă pentru constituirea de garanții bancare de participare la procedurile de licitare ori buna execuție a contractelor comerciale care impun astfel de instrumente de garantare.

Compania a solicitat băncii suplimentarea plafonului non-cash existent pentru a nu fi necesară blocarea de numerar propriu în instrumentele de garantare”, a precizat oficialul Bittnet. Dataware Consulting face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure al grupului Bittnet alături de Dendrio Solutions, Top Tech, 2NET Computer și Optimizor. Bittnet a fost fondată de către frații Logofătu ca o companie de training și soluții IT în România și străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primarul Emil Boc a prezentat stadiul proiectelor finalizate în 2023 la Cluj, dar și cele preconizate pentru anul viitor, unul cu alegeri locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.

Marile proiecte ale Clujului, mutate în an electoral

Articolul următor
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca vor organiza Revelionul în centru.

500 de sticle de șampanie gratis la Revelionul de la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share