Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky va duce clujenii la New York prin București

HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor spre New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău.
Operatorul de transport cu sediul în România a achiziționat mai multe aeronave moderne | Foto: HiSky

Primul zbor transatlantic pe acest traseu al operatorului aerian cu sediul în România a fost programat în 7 iunie.

Pasagerii din Cluj și Chișinău vor putea ajunge în SUA cu o scurtă oprire, la București. HiSky Europe a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor spre New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău.

Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat astfel încât durata conexiunii să fie de o oră și 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat între aeroporturile Henri Coandă și JFK New York.

Timp de patru zile pe săptămână, pasagerii din vestul României și Republica Moldova se vor putea îmbarca de pe aeroportul de plecare la 06:30 și vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, inclusiv conexiunea, de 12 ore.

“Principalul avantaj este lipsa riscurilor asociate călătoriilor cu escală, precum pierderea legăturii sau a bagajelor. Pentru achiziționarea unei călătorii din Cluj sau Chișinău, cu conexiune la București, vor efectua o singură rezervare în sistemul companiei, astfel încât asigurarea legăturii până la destinația finală și transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea HiSky”, au explicat reprezentanții companiei.

Un zbor spre SUA, în jur de 400 de euro

„Aeroportul din București a devenit principalul hub al HiSky însă ne dorim să oferim opțiuni avantajoase de călătorie pentru locuitorii din întreaga regiune. Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră rețea de rute pasagerilor din țară și din Republica Moldova.

Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinație inaccesibilă până acum și mult-așteptată atât de comunitatea de business, cât și de turiști și diaspora.

Am lucrat mult la optimizarea programului de zbor pentru a putea atinge acest nivel de coordonare perfectă între legături, menținând totuși ore de plecare accesibile, dimineața, și timp suficient pentru transfer, fără a prelungi prea mult durata totală a călătoriei”, spune Iulian Scorpan, CEO al HiSky.

Pentru un zbor din Cluj către New York, prețurile pornesc de la 379 euro, iar de la Chișinău, de la 375 de euro. Primul zbor al HiSky către New York este programat să aibă loc în 7 iunie. Destinația va fi operată cu patru frecvențe pe săptămână (luni, miercuri, vineri și sâmbătă, cu retur în aceleași zile). Zborul transatlantic, de la București, va avea o durată de 10 ore. În rezervare sunt incluse o masă caldă și o gustare.

Zborurile spre SUA vor fi efectuate cu o aeronavă Airbus A330-200. HiSky a introdus opțiunea zborurilor către SUA, în același condiții, cu legătură la București, și pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv (Israel), cu tarife de la 405 euro. De pe Aeroportul din Cluj mai efectuează zboruri de linie Wizz Air, Tarom, Ryanair, Lufthansa, Turkish Airlines, LOT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Animale, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt doar câteva exemple dintre cele 170 de instalații luminoase care au cucerit spațiul din proximitatea Iulius Mall Cluj.

Iulius Parc s-a transformat în „The Glowing Garden"

Articolul următor

Pe platforma IRUM, în organizarea ASFOR, cei mai buni fasonatori s-au întrecut la Ziua Forestierului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Conferințele Dilema la Oradea

Seria va conține patru conferințe, o conferință-spectacol și dialoguri publice. Joi seara, de la ora 19.00, la Sinagoga…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share